Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cununat religios. Imagini inedite de la eveniment

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cununat religios în Chișinău, la câteva zile după au făcut cununia civilă. Ce ținute au purtat cei doi?

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cununat religios. Ceremonia a fost una restrânsă și a avut loc duminică, 22 august, în Chișinău.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cununat religios alături de familie și prieteni la câteva zile de când au făcut cununia civilă, care a fost pe 14 august. Cei doi au transmis mesaje pline de emoție pe conturile lor de socializare cu privire la acest eveniment special din viața lor. „Să ne binecuvânteze Dumnezeu și să ne călăuzească dragostea și lumina în calea vieții!”, a scris Cleopatra Stratan.

„Astăzi ne-am cununat în fața lui Dumnezeu la Chișinău! Mulțumim Doamne pentru tot ce trăim!”, a fost mesajul transmis de Edward Sanda.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au împărtășit cu urmăritorii lor de pe Instagram imagini inedite de la cununia religioasă. De la eveniment nu au lipsit părinții lor. În ceea ce privește ținutele pe care cei doi au ales să le poarte, Cleopatra a avut o rochie lungă, albă, care îi marca foarte bine talia, accesorizată cu pantofi fără toc, în timp ce Edward a avut un costum bleumarin, o bluză albă și pantofi albi sport. Artista a optat pentru un machiaj natural și o coafură lejeră.

La cununia civilă, Cleopatra Stratan a purtat o rochie albă tip furou, din mătase, cu spatele gol și cu bretele subțiri, iar Edward Sanda a ales un costum elegant, cu o cămașă albă, dar și papion. Cel care a condus-o la altar pe Cleopatra a fost tatăl ei, Pavel Stratan.

După cununia civilă, Cleopatra Stratan le-a transmis urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare un mesaj prin care le-a povestit primele impresii după nuntă. „Tot ce pot să spun este că am avut o nuntă minunată, emoționantă și foarte relaxantă, exact așa cum ne-am dorit. Vrem să mulțumim în mod special oamenilor care au fost alături de noi, părinților, prietenilor și tuturor oamenilor dragi nouă. Ne-am simțit minunat cu voi. Love you all, a povestit Cleopatra Stratan pe Instagram.

Cântărețul a explicat în urmă cu ceva timp faptul că el și partenera lui nu își doresc să aibă nași. „Nu avem nași, avem prieteni foarte buni care ne susțin și sunt alături de noi. Nu vrem noi să respectăm ceea ce au făcut alții în trecut, dacă așa face toată lumea noi nu trebuie să facem. Așa simțim noi, că nu avem nevoie”, a spus Edward Sanda la Antena Stars.

Recent, cei doi artiști au lansat o melodie, intitulată „Cel puțin o veșnicie”, care face referire la povestea lor de dragoste.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează un cuplu din februarie 2020. În luna octombrie a anului trecut, artista a împlinit 18 ani și tot atunci a anunțat că s-a logodit cu partenerul ei.

Citește și:
Cu ce probleme se confruntă Marisa Paloma, câștigătoarea „Bravo, ai stil!', însărcinată cu primul copil

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people