Cabral, în mijlocul unei controverse din cauza unei imagini cu fiica lui, Namiko

O fotografie cu Namiko, fiica lui Cabral Ibacka, a stârnit controverse în mediul online. Care este motivul și cum au reacționat fanii prezentatorului TV?

Cabral, în mijlocul unei controverse din cauza unei imagini cu fiica lui, Namiko

Cabral Ibacka a stârnit dezbateri aprinse în mediul online. Prezentatorul TV a publicat pe contul lui de Facebook o fotografie cu Namiko, fiica lui și a Andreei Ibacka, în timp ce stă pe iarbă alături de doi câini Cane Corso. 

Alături de această imagine, Cabral a scris: „Duduița Namiko și puii cucoanei Tiara Ibacka, pe relax…”. Comentariile din partea urmăritorilor prezentatorului TV nu au întârziat să apară, aceștia fiind de părere că acei câini pot fi periculoși pentru micuța Namiko și că nu ar trebui să stea în preajma lor.

„Îmi este frică de câini… mai ales de rasa ta de câini. Mi se par fioroși… am văzut pe stradă o scenă în care a atacat un alt câine de talie mai mică…. de atunci și mai frică…. iar chestia asta nu mă lasă să iau câine copiilor….. și am o teamă când văd copiii în preajma lor, indiferent de rasă….”, a scris o persoană, iar răspunsul din partea lui Cabral a fost: „Înțeleg foarte bine starea ta. Și e de înțeles. Pe cuvânt, așa era Andreea acum 14 ani. Speriată de orice câine. Și l-am luat pe Pit. Corcitură de ciobănesc. Și de atunci iubește câinii. Și, la fel de important, îi intelege.”

La unele comentarii, Cabral a ales să răspundă, însă în glumă. „Și nu-i periculos?”, a fost comentariul cuiva. „Ba da, chiar este. Uneori îi atacă pe săracii câini…”, a scris vedeta.

„Eu zic că acești câini par foarte fioroși vă spun sincer că mi-ar fi foarte frică să-mi las copilul în preajma lor!”, a fost mesajul unei urmăritoare. „Și mie, doamnă! Da’ mi-e frică să mă apropii și să recuperez copilul! De vreo patru luni e cu ei!!!”, i-a răspuns Cabral.

Însă, dincolo de aceste reacții din partea urmăritorilor, el a fost și apreciat pentru imaginea cu fiica lui, Namiko. „Cabral, ai tot respectul meu pentru faptul că nu ești vreun „limitat” în ceea ce privește relația copil-câine! You rock!”, „Superb, cred că așa ar trebui să fie copilăria tuturor copiilor”, „Cred că așa trebuie să arate normalul, naturalul, inocența, iubirea, grija… să ai o viață ca un curcubeu Namiko!”, sunt câteva dintre comentariile primite de Cabral.

În cele din urmă, Cabral a mărturisit că în urma postării sale, a primit o mulțime de fotografii cu copii, în compania altor câini. „Vă spun o chestie simplă… cel mai mare câștig al postării este numărul incredibil de poze cu pitici și câini strânse aici în seara asta”, a scris Cabral pe Facebook.

Citește și:
Antonia face dezvăluri despre începutul relației cu Alex Velea: „Știam că oamenii judecă ușor'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people