Gwyneth Paltrow mărturisește că a-și crește copiii împreună cu fostul său soț, Chris Martin, nu este întotdeauna ușor

„Sunt zile în care chiar nu îți dorești să fii alături de persoana de care divorțezi. Dar dacă ai promis că iei cina în familie, atunci o faci”, a mărturisit Gwyneth Paltrow în cadrul emisiunii The Drew Barrymore Show.

Gwyneth Paltrow mărturisește că a-și crește copiii împreună cu fostul său soț, Chris Martin, nu este întotdeauna ușor

Invitată recent în emisiunea lui Drew Barrymore, The Drew Barrymore Show, Gwyneth Paltrow a vorbit despre relația cu fostul său soț, Chris Martin, dar și despre cum reușesc să aibă grijă de cei doi copii ai lor, Moses, în vârstă de 14 ani, și Apple de 16 ani.

„Termini o căsnicie, dar sunteți în continuare o familie. Așa o să fie mereu”, a declarat actrița. Aceasta a continuat, adăugând că, „în unele zile nu e atât de bine pe cât pare. Avem și zile bune și zile rele, dar cred că e important că avem același scop: unitate, iubire și tot ce e mai bun pentru copiii noștri'.

În ceea ce privește relația cu Chris de după divorț, Gwyneth mărturisește că acum se înțeleg mai bine decât atunci când erau căsătoriți.

„Avem această idee că, odată ce ne-am despărțit, nu mai putem iubi lucrurile pe care le-am iubit la un moment dat la persoana respectivă. Și asta nu e adevărat. Relația mea cu Chris e mai bună acum decât a fost în timpul căsniciei”.

Gwyneth Paltrow a mai afirmat și că, deși lucrurile nu sunt întotdeauna roz în relația sa cu Chris, încearcă să facă tot ce îi stă în putință pentru a nu lăsa ca tensiunile dintre ei să îi afecteze cei doi copii.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Toți avem părți bune și părți rele. Toți încercăm să facem ce e mai bine. Chiar mi-am dorit ca copiii mei să nu fie traumatizați. Eu și Chris ne-am luat angajamentul să îi punem pe primul loc și asta e mai greu decât pare, fiindcă sunt zile în care chiar nu îți dorești să fii alături de persoana de care divorțezi. Dar, dacă ai promis că iei cina în familie, atunci o faci. Așa că respiri adânc, te uiți în ochii persoanei, îți aduci aminte de pactul pe care l-ați făcut, îi zâmbești și îl îmbrățișezi. Și încerci să te dedici acestei noi relații”, a concluzionat Gwyneth Paltrow.

Citește și:
Momentul în care Gwyneth Paltrow a știut că mariajul său cu Chris Martin s-a sfârșit

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video