Chris Martin vorbește deschis despre sexualitatea sa

Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a vorbit sincer în cadrul unui interviu despre provocările pe care le-a întâmpinat în ceea ce privește asumarea identității sale sexuale.

Chris Martin vorbește deschis despre sexualitatea sa

Chris Martin a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru publicația Rolling Stone faptul că în copilărie a avut destul de multe momente dificile în ceea ce privește asumarea sexualității sale.

„Când stăteam la internat, eram destul de homofob deoarece mă gândeam la faptul că dacă sunt homosexual, lumea o să își bată joc de mine pentru totdeauna, iar eu eram doar un copil care își descoperea sexualitatea. Mă gândeam că este posibil să fiu homosexual. Eram destul de îngrijorat, iar atunci m-am amuzat pe seama acestui lucru. Stăteam la internat cu mai mulți copii care se descopereau în acest sens, iar mai mulți ani mi-au spus chiar în față că sunt gay, uneori chiar într-un mod agresiv, iar acest lucru a fost destul de ciudat pentru mine timp de mai mulți ani”, a declarat Chris.

În vârstă de 42 de ani, el a mai spus că atunci când era tânăr credea că este greșit să fii homosexual. „Nu știu dacă sunt homosexual, iar dacă sunt, este un lucru greșit, nu pot fi așa. Eram tot mai mult îngrijorat dacă într-adevăr sunt gay,” asta credea Chris cu mulți ani în urmă.

Chris a adăugat faptul că și-a schimbat felul în care vede lucrurile acum, spunând că acest lucru s-a datorat experiențelor de care a avut parte până în prezent. „Cred că am avut puțin mai multă atenție din partea oamenilor. Mai mulți dintre cei pe care îi consider eroi sunt gay. Orice ar fi, nici nu contează. A fost o presiune destul de mare asupra mea care m-a făcut să mă întreb dacă unele dintre lucrurile pe care le învăț despre Dumnezeu și absolut orice mă ajută să îmi formez o părere cu privire la religia din care fac parte.”

De asemenea, Chris a vorbit și despre felul în care vede el relația cu Dumnezeu: „Pentru câțiva ani, a fost destul de incertă această situație pentru mine, iar după m-am gândit că este în regulă să am propria mea viziune despre ceea ce cred despre Dumnezeu.”

Chris Martin și Gwyneth Paltrow au fost căsătoriți între anii 2003 și 2016. Cei doi au împreună doi copii, Apple, în vârstă de 15 ani și Moses, în vârstă de 13 ani. În anul 2017, Chris a început să aibă o relație cu actrița Dakota Johnson. În luna iunie din acest an, cei doi s-au despărțit, după o relație de doi ani pe care au avut-o, însă în luna august au fost surprinși din nou împreună. 

Citește și:
Brad Pitt face dezvăluiri despre dependența lui de alcool

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people