Brad Pitt face dezvăluiri despre dependența lui de alcool

Brad Pitt a vorbit sincer în cadrul unui interviu despre problemele cu care s-a confruntat din cauza dependenței sale de alcool.

Brad Pitt face dezvăluiri despre dependența lui de alcool

Brad Pitt a oferit declarații în exclusivitate despre dependența sa de alcool în cadrul unui interviu. Alături de el a mai fost și actorul Anthony Hopkins, iar amândoi au vorbit sincer despre greșelile din trecut și cum au gestionat momentele grele.

„Conștientizez faptul că am făcut de-a lungul timpului și alegeri de care nu sunt mândru, dar prețuiesc acele momente deoarece și-au pus amprenta asupra mea. Nu poți ajunge undeva dacă nu ai parte și de astfel de momente. Simt că acum am mai mult control asupra vieții mele. Dar cu siguranță nu sunt eu răspunzător de asta”, a declarat Brad Pitt. 

Și Anthony Hopkins a vorbit despre greșelile pe care le-a făcut de-a lungul vieții: „La un moment dat, am făcut și alegeri greșite. Și am plătit din cauza lor. Cred că asta se întâmplă oamenilor ca tine și ca mine. Nici nu știm de ce. Poate că este modalitatea noastră de a scăpa de ceva. Dar ceea ce cred este că nu putem da vina pe cineva.”

Brad Pitt a adus în discuție faptul că este important să învățăm din greșelile noastre: „Noi întotdeauna considerăm importante greșelile. Însă cel mai mult contează ce faci după o greșeală, deoarece acel lucru definește o persoană. Cu toții facem greșeli. Noi nu putem anticipa următorul pas pe care îl face o persoană. Iar asta este partea pe care eu o consider interesantă.”

În urmă cu câteva luni, Brad Pitt a acordat un interviu pentru New York Times, în care a dezvăluit faptul că, după despărțirea de Angelina Jolie din anul 2017, a avut nevoie de ajutor specializat, fiind nevoit să meargă la Alcoolicii Anonimi timp de un an. „Sunt om. Cu toții avem un scop, vrem să facem ceva cu adevărat important în viața noastră. Dar contează să ai în preajma ta persoane care te iubesc”, a spus Brad Pitt.

Brad Pitt a povestit și despre modul în care decurgeau ședințele alături de celelalte persoane din grupul de sprijin pentru dependenții de alcool. „A fost chiar o ușurare pentru mine să îmi expun toate părțile negative în fața lor. Am luat lucrurile așa cum au venit, așa că am renunțat la băutură. Să îi ai alături pe toți acești bărbați, care stau lângă tine, sunt sinceri și deschiși într-un mod în care eu nu sunt este într-adevăr important. Era un loc sigur în care nimeni nu te judeca.”

De asemenea, el a adăugat faptul că a devenit mult mai confortabil cu vulnerabilitatea sa. „Nu am plâns niciodată în 20 de ani, iar acum, mă aflu în acest stagiu al vieții, în care mă emoționez, și de copii, de prieteni, de știri. Cred că este un semn bun. Nu știu încotro se va îndrepta acest lucru, dar cred că este un lucru bun.”

Citește și:
Brad Pitt ar avea o nouă iubită și este vorba de o actriță cunoscută

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people