Gwyneth Paltrow a pozat nud cu ocazia împlinirii a 50 de ani

Gwyneth Paltrow a realizat un pictorial nud uluitor, marcând astfel aniversarea sa de 50 de ani.

Gwyneth Paltrow a pozat nud cu ocazia împlinirii a 50 de ani

Gwyneth Paltrow demonstrează că la 50 de ani are o siluetă demnă de cele mai spectaculoase pictoriale. Cu ocazia aniversării sale, supermodelul a pozat nud într-o ședință foto inspirată de „Goldfinger”, fiind acoperită cu pudră de corp metalică aurie.

Gwyneth Paltrow, pictorial nud cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani

Fotograful Andrew Yee a realizat imaginile uimitoare, în timp ce Lottie, un make-up artist celebru, a avut sarcina de a o transforma pe Paltrow într-o „zeiță de aur”, după cum a declarat pentru Goop. Gwyneth s-a simțit complet în largul ei și a realizat o serie de fotografii uluitoare. La 50 de ani, vedeta se poate mândri cu o siluetă de invidiat, fiind și adepta unui stil de viață sănătos și echilibrat.

„Tot ce știu este că mă vopsesc în auriu și că trebuie să fiu goală. Mă simt atât de bine la împlinirea vârstei de 50 de ani, iar acest lucru este despre exprimarea acelui sentiment de energie și optimism pe care îl simt. Este vorba mai mult despre privirea feminină și despre un simț al distracției”, a declarat Paltrow în timp ce se afla pe platou, potrivit unui comunicat de presă al Goop.

În spatele pictorialului spectaculos a fost o întreagă echipă care s-a asigurat că o pune pe vedetă în cea mai bună ipostază a sa. Lottie a dezvăluit mai multe detalii despre machiajul feței și al corpului modelului, oferind câteva secrete despre look-ul lui Gwyneth. După ce s-a asigurat că pielea de pe fața și corpul ei a fost „foarte, foarte hidratată”, folosind produse din linia Goop Beauty Goopgenes, firește, Lottie a aplicat „grămezi de pudră de aur” pe fața și corpul modelului.

Gwyneth a fost o adevărată sportivă. Am început ziua cu mai puțin și am construit din ce în ce mai mult auriu”, a spus ea.

La rândul său, hairstylistul Mark Townsend a folosit aceeași pudră aurită pe șuvițele lungi și blonde ale lui Paltrow, după ce a folosit Goopglow Restore + Shine Hair Serum pentru a-i colora șuvițele.

Modelul, despre acceptarea sinelui

Înainte de a împlini vârsta de 50 de ani, Gwyneth declara că nu simte neapărat trecerea timpului reflectându-se asupra ei, corpul ei fiind „atemporal”. Cu toate acestea, vedeta își îmbrățișează fiecare semn și imperfecțiune:

„Corpul meu este o hartă a dovezilor tuturor zilelor… O colecție de semne și neregularități care dau de furcă capitolelor. Cicatrici de la arsuri de cuptor, un deget zdrobit într-o fereastră cu mult timp în urmă, nașterea unui copil. Păr argintiu și linii fine. Soarele și-a lăsat amprentele celeste peste tot pe mine. Accept semnele și pielea care se lasă, ridurile. Îmi accept corpul și renunț la nevoia de a fi perfectă, de a arăta perfect, de a sfida gravitația, de a sfida logica, de a sfida umanitatea. Îmi accept umanitatea.”

Citește și:
Meghan Markle, prima apariție oficială în Marea Britanie de la Jubileul de Platină. Ce ținută a purtat Ducesa de Sussex

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people