Gwyneth Paltrow, ipostaze adorabile alături de fiica sa, Apple. Cum au fost surprinse cele două în New York

Gwyneth Paltrow a postat câteva imagini inedite alături de fiica ei, Apple Martin, în timpul unei escapade la New York.

Gwyneth Paltrow, ipostaze adorabile alături de fiica sa, Apple. Cum au fost surprinse cele două în New York

Gwyneth Paltrow a petrecut 48 de ore în New York alături de fiica sa, Apple, care îi seamănă tot mai mult pe zi ce trece. Într-o serie de fotografii împărtășite pe Instagram Stories, fondatoarea Goop a documentat timpul petrecut alături de tânăra de 18 ani.

Gwyneth Paltrow și fiica sa, Apple, ipostaze inedite în New York

Vedeta în vârstă de 49 de ani le-a oferit urmăritorilor ei o imagine superbă cu fiica sa în camera de hotel, în timp ce în spatele ei se observa o priveliște superbă a New York-ului. După ce a împărtășit că și-au făcut tratamente faciale și au mâncat mâncare chinezească vegană, fiica lui Paltrow a mai avut o altă apariție în fotografiile mamei sale, purtând o rochie albă la cină, în timp ce se uită într-o parte.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Într-o altă imagine, cele două și-au făcut un selfie pe stradă și se observă cu ușurință asemănarea izbitoare dintre ele. Ambele poartă părul prins coadă și zâmbesc către cameră, în timp ce Apple face o figură amuzantă și pare că o sărută pe mama ei pe obraz.

Foto: Instagram

„48 de ore în NYC cu această frumusețe. Dacă aveți vreodată ocazia să încercați tortul lemon chiffon cake de la @thegrillny”, sunt câteva detalii referitoare la fotografiile postate de Gwyneth pe Instagram.

De la călătorie a lipsit fiul lui Paltrow, Moses, în vârstă de 16 ani, pe care îl împarte cu Chris Martin, dar care locuiește cu soțul ei, Brad Falchuk.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Fiica modelului seamănă tot mai mult cu mama ei

Asemănarea dintre Gwyneth Paltrow și fiica ei, Apple, este tot mai discutată de fani. La începutul acestei luni, tânăra a fost văzută arătând exact ca mama ei în timp ce se afla într-o vacanță în Ibiza. În iunie, Paltrow și Martin și-au sărbătorit fiica la ceremonia de absolvire a liceului.

Fiica lui Gwyneth Paltrow și a lui Chris Martin, Apple Martin, a împlinit în luna mai 18 ani, iar mama ei i-a transmis un mesaj emoționant cu această ocazie. Vedeta a postat o imagine superbă cu fiica ei, alături de o urare superbă.

„Sunt un pic în pană de cuvinte în această dimineață. Nu aș putea fi mai mândră de femeia care ești. Ești tot ceea ce aș fi putut visa și mult mai mult decât atât. Mândria nu acoperă, inima mi se mărește de sentimente pe care nu le pot exprima în cuvinte. Ești extraordinară din toate punctele de vedere”, a scris Gwyneth Paltrow pe Instagram.

Citește și:
Nicola Peltz, primele declarații despre conflictul cu Victoria Beckham

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video