Cum arată Apple, fiica în vârstă de 17 ani a lui Gwyneth Paltrow. Adolescenta seamănă foarte mult cu celebra ei mamă

Gwyneth Paltrow a postat o imagine emoționantă cu fiica ei, Apple, de Ziua Internațională a Femeii.

Cum arată Apple, fiica în vârstă de 17 ani a lui Gwyneth Paltrow. Adolescenta seamănă foarte mult cu celebra ei mamă

Gwyneth Paltrow este una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume, cu o comunitate de milioane de fani pe rețelele de socializare. Vedeta este cunoscută pentru activitatea ei în mediul online și îi ține pe admiratori la curent cu fiecare noutate. Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, actrița a sărbătorit alături de fiica ei, printr-un omagiu de 8 martie.

Gwyneth Paltrow a postat o imagine cu fiica ei, de Ziua Internațională a Femeii

În cinstea sărbătorii de marți, starul din „Shallow Hal”, în vârstă de 49 de ani, i-a adus un omagiu fiicei sale Apple, în vârstă de 17 ani. Vedeta a făcut o postare plină de căldură pe Instagram, în care își mărturisește recunoștința pentru familia ei și viața pe care o are. De asemenea, Gwyneth le-a transmis un mesaj și femeilor care o urmăresc și îi sunt alături cu fiecare apariție.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„La mulți ani de Ziua Internațională a Femeii. Mi-am petrecut dimineața gândindu-mă la toate femeile incredibile pe care le iubesc, care mă iubesc din greu. Mă tot gândesc la femeile pe care le cunosc încă de la grădiniță sau clasa a 7-a, cu o prezență tot mai puternică în viața mea. Dar astăzi vreau să aduc un omagiu unei (aproape din punct de vedere tehnic) femei aflate la vârf. Această femeie îmi dă speranță pentru viitorul fraternității și pentru viitorul planetei noastre. Și această femeie m-a făcut femeia care sunt astăzi mai mult decât oricine altcineva.”, a scris Gwyneth pe Instagram.

Actrița și fiica ei au mai mult decât o relație mamă-fiică. Cele două sunt precum cele mai bune prietene și se înțeleg de minune. În septembrie, Paltrow și-a onorat fiica din nou cu o altă postare pe Instagram de Ziua Națională a Fiicelor.

„Oh, omule, te iubesc #nationaldaughtersday”, a subtitrat ea un selfie al duo-ului asemănător.

Câteva zile mai târziu, ea l-a sărbătorit pe fiul ei Moise, de 15 ani, de Ziua Națională a Fiului, împărtășind un selfie drăguț cu cei doi într-o mașină. „Inima complet topită #nationalsonday”, a descris ea fotografia.

Paltrow și fostul ei soț, Chris Martin, au împreună doi copii, Apple și Moise. De asemenea, actrița este și mamă vitregă pentru adolescenții actualului ei soț, Brad Falchuk. De-a lungul timpului, vedeta a postat imagini cu Brody și Isabella, semn că se înțeleg de minune.

Citește și:
Alec Baldwin, noi declarații despre procesul în care este implicat pentru moartea colegei sale, Halyna Hutchins

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video