Gwyneth Paltrow, imagine rară cu cei doi copii ai săi

Gwyneth Paltrow a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram o imagine adorabilă cu cei doi copii ai săi.

Gwyneth Paltrow, imagine rară cu cei doi copii ai săi

Cum vara a luat sfârșit, Gwyneth Paltrow a ținut să împărtășească cu fanii săi momentele ei preferate din ultimele luni. Actrița în vârstă de 49 de ani a postat pe contul său de Instagram mai multe imagini, în care o putem vedea distrându-se alături de prietenii ei, bucurându-se de zilele călduroase împreună cu familia sa sau pur și simplu, relaxându-se la soare.

Însă, imaginile care au atras cu adevărat atenția au fost cele în care apar și cei doi copii ai săi, pe care îi are din căsnicia cu Chris Martin. Într-una dintre fotografii, Paltrow apare alături de Apple, în vârstă de 18 ani, și de Moses, în vârstă de 16 ani. Cei trei poartă ținute relaxate, Gwyneth și Apple optând pentru rochii casual, iar Moses pentru o bluză albă și o pereche de pantaloni într-o nuanță închisă. De asemenea, actrița a mai postat și o fotografie în care se află alături de fiul său, în fața unui avion.

La începutul anului, invitată în emisiunea lui Drew Barrymore, The Drew Barrymore Show, Gwyneth Paltrow a vorbit despre relația cu fostul său soț, Chris Martin, dar și despre cum reușesc să aibă grijă de cei doi copii ai lor.

„Termini o căsnicie, dar sunteți în continuare o familie. Așa o să fie mereu”, a declarat actrița. Aceasta a continuat, adăugând că „în unele zile nu e atât de bine pe cât pare. Avem și zile bune și zile rele, dar cred că e important că avem același scop: unitate, iubire și tot ce e mai bun pentru copiii noștri.”

În ceea ce privește relația cu Chris Martin de după divorț, Gwyneth Paltrow mărturisește că acum se înțeleg mai bine decât atunci când erau căsătoriți.

„Avem această idee că, odată ce ne-am despărțit, nu mai putem iubi lucrurile pe care le-am iubit la un moment dat la persoana respectivă. Și asta nu e adevărat. Relația mea cu Chris e mai bună acum decât a fost în timpul căsniciei.”

Citește și:
Adriana Lima a devenit mamă pentru a treia oară. Modelul a născut un băiețel

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people