Gina Pistol s-a întors la Antena 1! Prima imagine de pe platourile de filmare

Gina Pistol a revenit pe platourile de filmare.

Gina Pistol s-a întors la Antena 1! Prima imagine de pe platourile de filmare

Așa cum le promisese fanilor în urmă cu câteva luni, Gina Pistol a revenit pe platourile de filmare și a dezvăluit și o primă imagine.

Fanii care au urmărit-o de-a lungul anilor în producțiile Antena 1 Chefi la cuțite și Asia Express au asaltat-o de-a lungul ultimelor luni cu întrebări cu privire la întoarcerea ei în televiziune. Ea a renunțat, pentru o vreme, la muncă, pentru a da naștere fiicei sale la începutul primăverii, dar acum este pregătită să revină la muncă. Gina Pistol și partenerul său, Smiley, au devenit părinți în luna martie a acestui an, Pistol dând naștere unei fetițe, numită Josephine Ana Maria.

Aceasta a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini direct de pe platourile de filmare și le-a dezvăluit fanilor proiectul la care lucrează. Se pare că este vorba despre filmările pentru un nou sezon „Chef la cuțite”, iar Gina Pistol va face, din nou, echipă cu jurații.

Gina Pistol declarase în urmă cu câteva luni pentru publicația playtech.ro că va reveni pentru filmările următoarelor sezoane ale emisiunilor Asia Express și Chefi la cuțite. Pistol a fost înlocuită pentru sezonul al patrulea din Asia Express cu Irina Fodor.

„O să mă întorc din nou la filmări din sezonul următor. Îmi doresc acest lucru, normal”, a declarat vedeta. Ea nu a precizat și când urmează să reînceapă filmările, dar este cert faptul că, cel puțin în ceea ce privește competiția-fenomen Asia Express, filmările pentru sezonul al patrulea, Drumul Împăraților, tocmai s-au încheiat, echipele revenind deja în țară de câteva săptămâni.

Chiar dacă cel mai recent sezon al emisiunii Asia Express o are ca prezentatoare pe Irina Fodor, fanii show-ului difuzat de Antena 1 o vor asocia mereu pe Gina Pistol cu rolul de prezentatoare, ea fiind extrem de îndrăgită atât de concurenți, cât și de cei care au urmărit precedentele sezoane.

De altfel, Gina Pistol le-a dezvăluit fanilor în numeroase rânduri că se va întoarce ca prezentatoare Asia Express în următorul sezon, absența ei din sezonul patru fiind pe deplin justificată de faptul că vedeta abia născuse o fetiță atunci când au început filmările.

Citește și:
Ce face și cum arată acum Iulia Frățilă, fosta asistentă a lui Florin Călinescu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people