Gina Matache s-a apucat de surfing. Cum și-a descris mama Deliei aventura în Maldive?

Gina Matache, mama Deliei, s-a apucat de surfing, aflată în vacanță în Maldive împreună cu fiica ei și cu soțul acesteia.

Gina Matache s-a apucat de surfing. Cum și-a descris mama Deliei aventura în Maldive?

Gina Matache, mama Deliei Matache, în vârstă de 58 de ani, și-a însoțit fiica și ginerele în vacanță în insulele Maldive, unde pare să se simtă în largul său și să preia din dorința de aventură a fiicei. Astfel, cântăreața de muzică populară nu a ezitat să își încerce aptitudinile la surfing, desigur, cu ajutorul unui instructor și cu fiica ei încurajând-o de pe mal.

Gina Matache și-a încheiat escapada în ocean cu o concluzie amuzantă. În strigătele de încurajare ale Deliei, care a și postat pe canalele proprii de socializare o înregistrare cu mama ei, însoțită de un mesaj plin de mândrie („Așa, mămicuu!”), aceasta s-a distrat încercând să stăpânească și să pună în practică noțiuni elementare ale sportului iubit în toată lumea.

„Mare nebună sunt! Am încercat marea cu placa și, bineînțeles, că am fost de cascadorii râsului. Baba și mitraliera”, a scris Gina Matache pe propriul cont de Instagram, unde a urcat pe stories un scurt videoclip în care își arăta talentul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Delia Nomad (@fandelianomad)

Aceasta va împlini 59 de ani pe 21 noiembrie, și este clar din postările sale că este o inspirație pentru fiica sa – nonconformistă și plină de energie, Gina Matache este la fel de amatoare de călătorii ca și Delia. La finalul anului trecut, însă, aceasta a trecut printr-o problemă de sănătate – o intervenție la glanda tiroidă, în urma căreia a mărturisit că așteaptă cu emoții rezultatul histopatologic.

Gina Matache are cele două fiice, Delia și Oana, din căsătoria ei cu Ion Matache, care a decis în 2004 să se dedice vieții monahale. După despărțire, aceasta a început o relație cu instrumentistul Jan Mocanu, de care a divorțat, însă, cu patru ani în urmă.

Citește și:
Cele mai spectaculoase ținute purtate de vedetele care au participat virtual la Globurile de Aur 2021

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people