Delia face declarații inedite despre relația pe care soțul ei a avut-o cu Andreea Marin

Delia a făcut declarații surprinzătoare despre relația pe care actualul ei soț, Răzvan Munteanu, a avut-o cu Andreea Marin.

Delia face declarații inedite despre relația pe care soțul ei a avut-o cu Andreea Marin

Delia și Răzvan Munteanu s-au căsătorit în anul 2012, formând unul dintre cele mai solide, dar și discrete cupluri din showbiz-ul românesc. 

Răzvan Munteanu, soțul Deliei, a avut în trecut o relație cu celebra Andreea Marin. Cei doi s-ar fi cunoscut în anul 2004 în cadrul Festivalului „Cerbul de Aur” de la Brașov. Însă, relația lor nu a durat multă vreme. 

În ceea ce privește părerea Deliei cu privire la trecutul amoros al actului ei soț, ei bine, ea a făcut o serie de declarații despre acest aspect. Ba mai mult decât atât, artista în vârstă de 38 de ani a adăugat că știe de fostele relații ale soțului ei și că nu își face griji în acest sens. „Știu de fostele relații ale lui Răzvan. Mă rog, singura serioasă, fiind cea cu Andreea Marin, dar nu îmi fac probleme din această cauză”, a spus Delia pentru revista Star, potrivit Antena Stars.

În prezent, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu. Cei doi sunt împreună de patru ani. Prezentatoarea emisiunii „Nu există nu se poate” de pe TVR 2 are o relație specială și cu mama partenerului ei.

Delia și Răzvan Munteanu s-au cunoscut într-un club de karaoke de-al lui acum mai mulți ani, iar în doi ani s-au și căsătorit. „El a făcut primul pas. Deşi pare greu de crezut, eu sunt mai timidă. M-a cucerit prin firea lui haioasă şi modul lui de a fi, grijuliu şi protector. Nu mă supără. Ne înţelegem frumos, ca doi adulţi”, a declarat Delia în urmă cu ceva timp, conform Spynews.

Delia se bucură de un real succes, fiind implicată în tot mai multe proiecte muzicale și de televiziune, cum ar fi emisiunile X Factor sau iUmor de la Antena 1.

Citește și:
Smiley a cucerit internetul cu cea mai frumoasă imagine în care apare alături de Gina Pistol însărcinată

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people