Gestul neașteptat făcut de Pepe după ce fosta lui soție, Raluca, a născut o fetiță

Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, a născut o fetiță, la scurt timp după ce s-a căsătorit cu iubitul ei.

Gestul neașteptat făcut de Pepe după ce fosta lui soție, Raluca, a născut o fetiță

Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, a născut o fetiță, la scurt timp după ce s-a căsătorit cu iubitul ei în cadrul unei ceremonii restrânse.

Deși au divorțat și amândoi sunt acum împliniți pe plan personal, relația dintre Pepe și Raluca este una amiabilă, drept dovadă și gestul făcut de Pepe după ce a aflat că Raluca a născut. Deși a devenit și el tată în urmă cu câteva zile, artistul a luat decizia de a petrece câteva momente speciale alături de fiicele pe care le are din căsătoria cu Raluca, lăsându-i acesteia câteva momente singură alături de actualul soț și copilul care abia a venit pe lume.

Pepe a dezvăluit pe contul lui de Instagram mai multe fotografii și clipuri în care apar cele două fetițe, ei petrecând momente antrenante la sala de fitness, dar s-au și relaxat la masaj.

Fosta soție a lui Pepe a născut o fetiță

La doar două zile de la cununia civilă cu tatăl copilului său, Raluca Pastramă a devenit mamă pentru a treia oară. Fosta soţie a lui Pepe a născut o fetiţă perfect sănătoasă, iar partenerul ei, Ibrahim, a dezvăluit pe reţelele de socializare prima fotografie cu micuța.

„Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care îi mulțumesc, dar tu, minunea mea, ești binecuvântarea cea mai mare! #Maryam”, a scris soțul Ralucăi Pastramă pe Instagram în descrierea fotografiei în care bărbatul apare ținând în brațe fetița care abia a venit pe lume.

Raluca Pastramă și iubitul ei s-au căsătorit în weekend-ul care abia s-a încheiat, în cadrul unei ceremonii restrânse la care au participat și cele două fiice pe care Raluca le are din căsătoria cu Pepe, Rosa și Maria.

Raluca Pastramă și Ibrahim, un tânăr în vârstă de 27 de ani, au o relație din vara lui 2021, cam din același timp când Pepe a anunțat că și el are o nouă parteneră.

Și Yasmine Ody, iubita lui Pepe, a născut în urmă cu doar câteva zile. Cei doi și-au împărtășit bucuria pe rețelele de socializare și au dezvăluit care este numele băiețelului – Pepe – precizând că nu vor să dea momentan publicității imagini cu băiețelul lor.

„Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile și bucuriile”, spune Pepe pe canalul său de YouTube.

Citește și:
Mărturisirea făcută de CRBL, după 14 ani de căsnicie cu soția lui: „Suntem foarte norocoși că ne avem unul pe altul”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people