Pepe și iubita sa, planuri pentru botezul copilului. Artistul se pregătește să devină tată pentru a treia oară

Pepe se pregătește să devină tată de băiat în aproximativ o lună, iar artistul a făcut deja pregătirile pentru botez, alături de iubita lui.

Pepe și iubita sa, planuri pentru botezul copilului.  Artistul se pregătește să devină tată pentru a treia oară

Pepe și iubita sa,Yasmine Ody,vor deveni în curând părinții unui băiețel care-i va purta chiar numele artistului. În aproximativ o lună, partenera cântărețului va aduce pe lume cel de-al treilea copil al prezentatorului de la „Te cunosc de undeva!”, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri.

Pepe a vorbit despre botezul copilului

Cântărețulașteaptă cu nerăbdare momentul când își va ține fiul în brațe. Iubita sa, Yasmine Ody, îl va face tată pentru a treia oară, iar Pepe a declarat că trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui. Pe plan profesional, lucrurile merg foarte bine, acesta trecând de la concurent la prezentator al emisiunii „Te cunosc de undeva!”. Pe plan personal, Pepe se declară un bărbat împlinit.

Cu toate că cel mic încă nu s-a născut, părinții lui sunt foarte bine organizați și pun totul la punct din timp. Astfel, Pepe a oferit declarații inedite despre botezul fiului său și dorește să fie un moment de vis pentru familia lui.Artistula spus că el și iubita lui își doresc o petrecere de botez discretă, unde vor fi prezenți membrii familiei.

„Petrecerea de botez va fi cât se poate de discretă și cât se poate de normală, încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi. Îmi aștept băiatul. Suntem pregătiți. Nu e nimic special, dar e pregătit tot. Sunt foarte organizat în ceea ce privește.”, a declarat Pepe la Antena Stars.

Artistul a dat vestea în timpul unui concert

Pepe a făcut marele anunț în luna martie, în cadrul unui concert. Artistul le-a mărturisit fanilor săi că urmează să devină tată pentru a treia oară și s-a bucurat că vestea a fost aflată prima dată de la el. După ce sarcina iubitei sale a fost ținută secretă în primele luni, Pepe a fost încântat să anunțe că aceasta îl va face tată de băiat.

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a fost anunțul făcut de artist.

Citește și:
Cătălin Scărlătescu, declarații inedite despre relația cu actrița Doina Teodoru și cum s-au cunoscut

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people