George Clooney și Sandra Bullock donează bani și măști pentru cei afectați de pandemia de coronavirus

George Clooney și Sandra Bullock se alătură numărului mare de celebrități care sprijină persoanele afectate de noul coronavirus.

George Clooney și Sandra Bullock donează bani și măști pentru cei afectați de pandemia de coronavirus

În ultimul timp, tot mai multe vedete din întreaga lume, de la Chiara Ferragni, la Jay-Z, Rihanna sau Blake Lively au făcut front comun pentru a ajuta persoanele afectate de noul coronavirus. Fie că au donat bani pentru susținerea medicilor din prima linie, fie pentru cei care a căror activitate profesională a fost suspendată în această perioadă.

George Clooney, împreună cu soția sa, Amal, se alătură listei lungi de celebrități care au vrut să îi ajute pe cei în nevoie. Aceștia au donat peste un milion de dolari mai multor organizații din întreaga lume a căror misiune este să ii ajute pe cei afectați de COVID-19.

750.000 de dolari s-au dus către Motion Picture and Television Home, SAG-AFTRA Fund și Los Angeles Mayor’s Fund. Iar alți 300.000 de dolari au ajuns la trei organizații internaționale din Liban, Italia și Marea Britanie: Lebanese Food Bank, Lombardo Italy Region și UK’s Național Health Service (NHS).

Amal are origini libaneze și britanice, așa că donațiile către cele două fundații au fost unele personale. De asemenea, cuplul deține o casă în Lombardia și și-a dorit să ajute spitalele din regiune.

Clooney nu a uitat nici de colegii săi din industria cinematografică care se confruntă cu o criză economică în acest moment. Așa că, nu mai puțin de jumătate de milion de dolari au ajuns către aceștia. Restul banilor au ajuns la spitale din Los Angeles pentru achiziționarea echipamentelor necesare, dar și pentru a asigura hrana pentru persoanele bătrâne care se află în izolare.

Sandra Bullock a susținut demersurile colegilor săi și a donat recent 6000 de măști pentru cadrele medicale din LA. Iubitul actriței a mărturisit că ideea le-a aparținut celor doi copii ai Sandrei, Louis, în vârstă de zece ani, și Laila, opt ani.

„Copiii au vrut să dăruiască măști. 6000 de măști merg către războinicii din prima linie din Los Angeles”, scria Bryan Randall într-o postare.

Citește și:
Andrea Bocelli va susține de Paște un concert fără public în Domul din Milano

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people