Fotografii inedite de la botezul lui Justin Bieber alături de soția sa, Hailey Baldwin

„A fost unul dintre cele mai speciale momente din viața mea,” scrie cântărețul pe Instagram.

Fotografii inedite de la botezul lui Justin Bieber alături de soția sa, Hailey Baldwin

În vârstă de 26 de ani, Justin Bieber a publicat pe contul său de Instagram fotografiile de la botezul său, alături de soția sa, Hailey Baldwin, în vârstă de 23 de ani.

În imagini cei doi apar ținându-se de mână în timp ce sunt scufundați în apă, conform ritualului. „A fost unul dintre cele mai speciale momente din viața mea, să ne mărturisim iubirea și încrederea în Iisus în mod public, cu prietenii și familia noastră”, a adăugat acesta.

Religia a fost dintotdeauna o parte semnificativă a relației dintre Justin Bieber și Hailey Baldwin – cei doi s-au cunoscut pe când erau copii, în 2009, și s-au reîntâlnit câțiva ani mai târziu în timpul unei slujbe în biserica Hillsong din New York.

În iulie 2018, Hailey și Justin s-au logodit în Bahamas iar două luni mai târziu s-au și căsătorit, printr-o ceremonie secretă în New York. Aceștia și-au sărbătorit încă o dată mariajul printr-o nuntă religioasă în Carolina de Sud, în septembrie anul trecut.

Cântărețul a mărturisit într-un interviu recent acordat lui Zane Lowe că se va lăsa condus de credință spre „următoarea etapă” a relației lor. Tot sub îndrumarea Divinității se așteaptă să își intre și în rolul de tată, la momentul potrivit. „Am construit atât de mult și am realizat ce e important și ce nu”, a continuat el, spunând că își dorește „să ofere o viață într-adevăr uimitoare familiei sale”.

Deși cuplul a avut parte și de certuri dure în trecut, Hailey Baldwin le-a povestit celor de la Vogue anul trecut cum s-ar fi îndrăgostit cu adevărat de Bieber în timpul unei conferințe religioase de la Miami, din 2018. „Numitorul comun este întotdeauna, vă asigur, biserica”, a spus ea. „La acel moment, terminasem cu dramele.”

La început, însă, Justin Bieber vorbea despre cum nu se simțea încă pregătit de a se caracteriza în vreun fel – „Nu m-aș considera neapărat religios”, spunea el. „Asta îi derutează pe mulți fiindcă ei sunt ceva de genul ‘Ah, deci te duci la biserică’. Cred în povestea lui Iisus, dar nu cred în tot elitismul și în toate pretențiile religioase, cum că oamenii ar fi mai buni decât tine dacă merg la biserică sau că trebuie să te îmbraci într-un anumit fel”.

„Religia e un subiect sensibil pentru mine fiindcă a provocat atâta durere oamenilor. Nu vreau ca oamenii să creadă că eu susțin nedreptățile pe care religia a fost în stare să le facă și încă le face”, a concluzionat el, confirmând astfel faptul că vede religia ca pe o inspirație în viața sa de zi cu zi, și nu neapărat ca pe ceva ce ar trebui respectat cu sfințenie și de cei din jurul său.

Citește și:
Natalie Portman și Benjamin Millepied au sărbătorit 8 ani de căsătorie, iar actrița a publicat o fotografie specială cu această ocazie

Text: Cristiana Daraban
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people