Fostul Principe Nicolae face declarații despre botezul băiatului său. Unde va avea loc evenimentul

Fostul Principe al României, Nicolae, și soția sa, Alina-Maria, vor deveni în curând părinți.

Fostul Principe Nicolae face declarații despre botezul băiatului său. Unde va avea loc evenimentul

Fostul Principe Nicolae va deveni din nou tată. Soția lui, Alina-Maria Binder, este însărcinată cu un băiețel. 

Fostul Principe Nicolae a lansat joi, 7 aprilie, la Pitești, cartea „Bunicul meu, REGELE MIHAI.” Acesta a declarat pentru fanatik.ro faptul că el și soția lui s-au gândit la un nume pentru copilul lor care va veni pe lume în curând, însă nu își doresc să îl spună. Însă, cu ocazia asta a dezvăluit o serie de detalii cu privire la botezul băiețelului lor, strănepotul Regelui Mihai.

„Ne-am gândit la un nume, dar nu îl dezvăluim. Tot ce pot spune este că va fi botezat la Alba Iulia. În așteptarea băiețelului nostru vom petrece Paștele acasă, cu emoții. I-am cumpărat tot ce trebuie”, a declarat fostul Principe Nicolae pentru fanatik.ro. 

Fostul Principe Nicolae și soția sa, Alina-Maria Binder, au anunțat pe 5 decembrie 2021 faptul că vor deveni din nou părinți: „De multe ori, chiar și în perioadele dificile se întâmplă minuni. Pentru mine și Alina-Maria de Roumanie minunea este un nou membru al familiei.”, se arată într-un mesaj postat de fostul Principe Nicolae pe pagina de Facebook. 

„În Ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae, ocrotitorul copiilor, vă împărtășim bucuria că familia noastră va fi din nou binecuvântată. Cu multă emoție și fericire în suflet așteptăm al doilea copil al nostru, care va veni pe lume în primăvara anului 2022. Ne bucurăm că Bunul Dumnezeu, după Maria-Alexandra, ne îngăduie încă unul din neprețuitele miracole ale vieții! Nihil Sine Deo!”, potrivit comunicatului de presă emis de fostul Principe și de soția sa.

Fostul Principe Nicolae și soția sa, Alina-Maria Binder, au devenit părinți pentru prima dată pe 7 noiembrie 2020. Fiica lor, Maria-Alexandra, s-a născut la Spitalul Polizu din București. Micuța a fost botezată pe 23 ianuarie 2021, la noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală de la Curtea de Argeș, într-o ceremonie discretă la care au luat parte doar câteva persoane foarte apropiate.

Fostul Principe Nicolae și Alina-Maria Binder s-au căsătorit în anul 2018, într-un eveniment care a urmat tradițiile regale, și a avut loc la Sinaia. Nicolae, fiul Principesei Elena, și partenera lui s-au căsătorit civil în Anglia, iar nunta a fost organizată pe 30 septembrie 2018 la Sinaia, precedată de o ceremonie religioasă la Biserica Sfântul Ilie din localitate. Localnicii și cei care au vrut să ia parte la bucuria cuplului au putut urmări la acea vreme slujba prin care fostul Principe și-a unit destinul cu cel al Alinei pe un ecran amplasat în curtea bisericii. Cei doi și-au petrecut luna de miere în Delta Dunării.

Citește și:
Este oficial! Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit din nou

Foto: Instagram Alina Maria de Roumanie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people