Fiul lui Luke Perry face primele declarații după moartea tatălui său

Fiul lui Luke Perry, Jack Perry, vorbește pentru prima dată despre moartea celebrului său tată, cunoscut pentru rolurile sale din serialele "Beverly Hills 90210" și "Riverdale".

Fiul lui Luke Perry face primele declarații după moartea tatălui său

Jack Perry, fiul lui Luke Perry și al lui Rachel „Minnie” Sharp, a vorbit pentru dată despre decesul tatălui său, actorul pe care cu siguranță și tu ți-l amintești din serialul „Beverly Hills 90210”.

Luke Perry a murit la începutul acestei săptămâni la vârsta de 52 de ani, după ce a suferit un atac vascular cerebral.

Jack Perry, fiul lui Luke Perry, s-a adresat fanilor care îl urmăresc pe Instagram, vorbind despre celebrul său tată.

„A fost o mulțime de lucruri pentru o mulțime de oameni. Pentru mine, el a fost mereu Tata.
M-a iubit și m-a susținut în orice, și m-a inspirat să fiu cea mai bună variantă a mea.

Am învățat foarte multe de la tine și inima mea este frântă gândindu-mă la toate lucrurile pentru care nu vei mai fi aici.
Îmi lipsești în fiecare zi în care pășesc pe acest pământ.
Voi face tot ce pot pentru a-ți duce mai departe moștenirea și a te face mândru.
Te iubesc tată,” a scris fiul lui Luke Perry la postarea făcută pe Instagram.

Și Sophie Perry, fiica actorului Luke Perry, a postat pe contul personal de Instagram o fotografie alături de tatăl său. „S-au întâmplat foarte multe lucruri în ultima săptămână. Totul se întâmplă atât de repede. M-am întors din Malawi la timp pentru a fi aici cu familia mea, iar în ultimele 24 de ore am primit foarte multă dragoste și sprijin. Nu pot răspunde individual sutelor de mesaje, însă le văd și vă apreciez pentru că mi-ați trimis pozitivism atât mie, cât și familiei mele. Nu sunt sigură ce să spun sau ce să fac în această situație, nimeni nu ne învață cum să reacționăm în astfel de situații, mai ales când totul se întâmplă în public”, a scris Sophie.

Reprezentații lui Perry au confirmat faptul că, atunci când acesta a decedat, „a fost înconjurat de copiii lui, Jack și Sophie, logodnica Wendy Madison Bauer, fosta soție Minnie Sharp, mama Ann Bennett, tatăl vitreg Steve Bennett, fratele Tom Perry, sora Amy Coder și alți membri ai familiei și prieteni”.

Citește și:
Shannen Doherty este devastată de moartea lui Luke Perry: „Îi voi simți lipsa în fiecare zi. În fiecare minut. În fiecare secundă.”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people