Fiul Danei Rogoz a împlinit 8 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis actrița

Vlad, fiul Danei Rogoz, a împlinit 8 ani, iar cu această ocazie actrița i-a transmis un mesaj special.

Fiul Danei Rogoz a împlinit 8 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis actrița

Vlad, fiul Danei Rogoz, a împlinit 8 ani pe 1 martie. Actrița a decis să marcheze acest moment printr-o serie de postări dedicate băiatului ei pe care le-a publicat pe rețelele de socializare. 

Cu o zi înainte ca Vlad, fiul Danei Rogoz, să împlinească vârsta de 8 ani, vedeta a scris un mesaj înduioșător pe contul personal de personal prin intermediul căruia vorbește cu emoție despre trecerea timpului. 

„Azi a fost ultima lui zi la 7 ani. În jumătate de oră voi fi mama unui băiat de 8 ani și asta mă emoționează îngrozitor de tare. Plâng. Mamele sper să mă înțeleagă. Radu și cu mine ne-am tot gândit azi la anii ăștia care au trecut alături de Vlad al nostru, cum și când a crescut așa de mult!!! Și mă gândeam tot azi că ultimii ani din copilăria lui au fost așa de ciudați… a început școala în pandemie, cu masca pe față de la prima oră din viața lui, iar acum mă întreabă ce înseamnă războiul… Offf. Și totuși e conștient că el e un copil norocos și foarte iubit. Un suflet atât de sensibil, care are puterea de a face lumea asta mai bună. #perfectumeu care m-a învățat ce înseamnă #iubireinfinită.”, a scris Dana Rogoz pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

De asemenea, în ziua în care fiul Danei Rogoz a împlinit 8 ani, actrița a publicat o serie de fotografii cu Vlad de la diferite vârste, realizate la Muzeul Național de Artă Contemporană.

„1, 2, 3, 4, 5, 6, 7….. 8! La Mulți Ani, Vlad! Îți doresc din tot sufletul meu să te bucuri de viață și să zâmbești în fiecare zi a ei! Noi vom fi mereu alături de tine, cu iubire infinită! Ești minunat!”, a transmis actrița.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

Vlad este fiul Danei Rogoz din relația cu Radu Dragomir. Cei doi mai au împreună o fetiță, pe nume Lia. Actrița și partenerul ei trăiesc de aproape 18 ani o poveste de dragoste. S-au căsătorit în anul 2012.

Dana Rogoz a vorbit în podcast-ul „Acasă La Măruță” despre relația pe care o are cu soțul ei. Actrița l-a cunoscut pe partenerul ei atunci când avea 16 ani, pe platourile de filmare ale serialului „La Bloc”, Radu Dragomir fiind unul dintre regizorii acestuia. 

„Nu a fost dragoste la prima vedere pentru că aveam amândoi alte relații. A fost într-adevăr, întotdeauna, o relație foarte bună profesională. Au fost decizii care s-au luat, povești care s-au încheiat, alte povești care au început și am avut o relație pornită din mare iubire.”

Dana Rogoz a vorbit și despre cum este soțul ei în rolul de tată. Pe lângă cei doi copii pe care îi are alături de actriță, Radu Dragomir mai are un băiat, pe nume Barbu, dintr-o căsătorie anterioară. 

„E un tată extrem de dedicat, de preocupat, de iubitor, e foarte prezent. (…) E ireproșabil, sincer, ca tată. El știe asta despre el, face tot ce poate. De exemplu, ca mamă, de multe ori mă simt vinovată de anumite lucruri, el niciodată nu se simte vinovat. El, chiar dacă știe că nu e perfect, el știe că face tot ce poate.”

Citește și:
Speak, dezvăluiri despre despărțirea de Adelina Pestrițu: „Am încercat să evoluăm împreună și nu s-a putut…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people