Fiica lui Andrei Gheorghe, apariție inedită într-un show TV. Cum arată Katarina

Katarina Dyer, fiica lui Andrei Gheorghe, în fața juraților X Factor!

Fiica lui Andrei Gheorghe, apariție inedită într-un show TV. Cum arată Katarina

A avut primul contract cu o casă de discuri la vârsta de 15 ani, iar în această seară, de la 20.30, la Antena 1, Katarina Dyer își încearcă norocul pe scena X Factor!

Katarina Dyer, fiica lui Andrei Gheorghe, se descrie ca fiind o fire extrem de optimistă și energică, deși în ultimii ani viața sa a fost marcată de mai multe drame și și-a pierdut ambii părinți. „Mama și tatăl meu s-au combinat atât de perfect, n-am mai văzut la doi oameni o asemenea energie! Nimic nu s-ar putea compara cu sentimentul acela. Mama era foarte mult pe partea emoțională și Andrei era foarte amuzant, degajat, era într-un fel ce voiam și eu să fiu! Eram o casă foarte energică, tot timpul se dădeau petreceri, veneau prieteni de-ai lui pictori, scriitori, a fost super plin de viață până în ultimul moment.

Ce s-a întâmplat a fost spontan, așa cred că a vrut el, sincer, că el era un om puternic și cu mintea făcea foarte multe lucruri, iar dacă a simțit că asta e timpul, asta a fost”, a povestit Katarina, care recent și-a pierdut și mama. „A murit de cancer acum șapte luni, a dus-o patru ani, a fost foarte puternică, iar piesa pe care o voi cânta era preferata ei, mereu îmi cerea să i-o cânt, iar eu nu aveam chef. M-am gândit să o cânt, poate acum mă aude”, a mărturisit Katarina în fața juraților X Factor.

Rămâne de văzut cum vor evalua cei patru jurați prestația sa și dacă va reuși să treacă de audiții pentru a face parte dintre grupa unuia dintre cei patru jurați: Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei.

Cunoscutul om de radio și televiziune Andrei Gheorghe a murit în martie 2018, la vârsta de 56 de ani, după ce a suferit un stop cardio-respirator, cu cel puțin 12 ore înainte să fie găsit.

Citește și:
Alina Ceușan face primele declarații despre botezul fiului ei, Rock

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people