Fanii cred că Gigi Hadid a născut și totul a început de la o fotografie

A născut deja Gigi Hadid? Mulți dintre fanii ei tind să creadă acest lucru.

Fanii cred că Gigi Hadid a născut și totul a început de la o fotografie

A născut deja Gigi Hadid? Mulți dintre fanii ei tind să creadă acest lucru și totul a pornit de la o fotografie.

Fanii speculează că modelul în vârstă de 25 de ani a născut deja după ce sora ei mai mică, Bella Hadid, a postat o imagine inedită pe contul ei de Instagram cu mesajul că „nu se poate opri din plâns”.

Bella Hadid a postat o fotografie realizată în vara acestui an, imagine în care apare alături de Gigi Hadid, în timp ce amândouă își arată cu amuzament abdomenul. „Două chifle în cuptor, numai că a mea este de la un burger și a lui Gigi este de la Zayn”, a scris Bella în descrierea imaginii completând cu „Vă iubesc pe amândoi incredibil de mult – nu mă pot opri din plâns”.

Gigi Hadid a comentat la postarea surorii sale cu mai multe emoji zâmbitoare.

Pe lângă faptul că fanii au apreciat postarea într-un număr impresionant – peste 4 milioane de like-uri, mulți au început să lanseze speculații cu privire la faptul că fotografia este un indiciu al faptului că Gigi Hadid ar fi născut. „Nu se poate ca cineva să spună că nu se poate opri din plâns, să pună un baby emoji și să spună că vă iubesc pe amândoi (Gigi și copilul) așa din întâmplare. Copilul a venit pe lume”, a spus un fan.

Comentariile de acest gen au continuat. „Asta înseamnă că Gigi a născut?” sau „OMG, dacă Gigi a născut… adică se spunea că trebuie să nască săptămâna asta și a fost atât de liniște până acum”.

Reprezentantul oficial al lui Gigi Hadid nu a răspuns până acum întrebărilor venite de la presa de peste Ocean pe tema acestui subiect.

Yolanda Hadid, mama lui Gigi Hadid, a declarat într-un interviu recent că modelul va naște în luna septembrie. În mai anul acesta, Gigi Hadid a anunțat că ea și Zayn Malik urmează să devină părinți, într-un interviu cu Jimmy Fallon, iar recent am aflat și că celebrul cuplu așteaptă o fetiță.

Citește și:
Gigi Hadid dezvăluie ce îi lipsește cel mai mult de când e însărcinată

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people