Fanii Bridgerton au primit o veste extraordinară! Serialul va avea cel puțin 4 sezoane

Bridgerton se va întoarce cu noi sezoane pe Netflix! Este anunțul oficial pe care toți fanii serialului îl așteptau cu nerăbdare.

Fanii Bridgerton au primit o veste extraordinară! Serialul va avea cel puțin 4 sezoane

Netflix a reînnoit cel mai mare serial al său, Bridgerton, cu sezoanele 3 și 4. Sezonul 2 este în producție și urmărește povestea din seria de romane – Lordul Anthony Bridgerton aflat în căutarea iubirii.

Lady Whistledown a pregătit și un mesaj special pentru fanii serialului, mesaj care a ajuns și la noi prin intermediul Netflix. „Se pare că avem de făcut un anunț cu adevărat special. Bridgerton va reveni cu sezoanele trei și patru. Această autoare trebuie să își cumpere mai mult cerneală…”

Netflix tocmai a anunțat că personajul principal feminin în al doilea sezon din Bridgerton, Kate Sharma, va fi interpretat de actrița Simone Ashley, în vârstă de 25 de ani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simone Ashley (@simoneasshley)


Presupusa noua iubire a lui Anthony Bridgerton, interpretat de Jonathan Bailey, vine la pachet cu o descriere cel puțin hilară: „Abia venită în Londra, Kate este o femeie deșteaptă, hotărâtă, care nu suferă proștii – nici măcar pe Anthony Bridgerton.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simone Ashley (@simoneasshley)

Producția pentru al doilea sezon al serialului Bridgerton a început deja în Londra, iar povestea se bazează pe următoarea carte din seria Juliei Quinn, „Vicontele care mă iubea”. Aici, Lord Anthony Bridgerton este în căutarea vicontesei sale.

Chiar dacă în carte numele real al personajului lui Ashley este Kate Sheffield, echipa de producție a decis ca pe micile ecrane aceasta să aibă origini indiene, astfel că s-a ajuns la numele Kate Sharma, potrivit Deadline.

Însă există și vești proaste pentru fanii serialului Bridgerton! Îndrăgitul actor Regé-Jean Page nu va mai apărea în cel de-al doilea sezon al producției Netflix.

Potrivit unei surse citată de Pagesix, adevăratul motiv pentru care Regé-Jean Page nu va apărea în al doilea sezon al serialul îl constituie faptul că „nu i-a plăcut ceea ce producătorii au pregătit pentru personajul său”, Ducele de Hastings.

„Regé nu revine în rolul din Bridgerton din cauza diferențelor creative care există între el și producătorul executiv Shonda Rhimes și echipa ei. El nu a fost mulțumit de ceea ce i se pregătea personajului său în sezonul 2, în care ar fi fost doar un personaj și nu punctul central al serialului. De altfel, Regé a fost asaltat de oferte pentru alte roluri principale foarte interesante”, a declarat sursa.

Aceeași sursă a ținut să sublinieze faptul că Regé nu a luat în considerare strategia celebrei producătoare Shonda Rhimes atunci când a cerut modificarea scenariului. „Dacă vă uitați la toate numele mari care au părăsit în trecut serialul Grey’s Anatomy (show creat și produs tot de Shonda Rhimes – n.red.) atunci se poate observa că Shonda nu este persoana cu care să nu fii de acord, pentru ea nimeni nu este mai important decât serialul. Cu toate acestea, Regé-Jean Page a rămas în relații bune cu echipa de producție”.

Într-un interviu acordat publicației Variety, Regé a explicat acum câteva zile că personajul său a fost gândit să apară doar într-un singur sezon. „Este doar un sezon. O să aibă un început, un mijloc și un final – dă-ne un an.”, a explicat Regé, făcând referire la conversațiile pe care le-a avut cu producătorii serialului.

Actorul a declarat că nu a fost niciodată deranjat de ideea de a apărea doar în primul sezon și că a fost o alegere de care era conștient încă de la început. „Este interesant. Vin, contribui cu partea mea, iar apoi familia Bridgerton continuă mai departe.”, a mărturisit acesta.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Regé a mai adăugat și că fanii serialului erau pregătiți pentru această decizie, fiind conștienți că povestea de dragoste dintre The Duke și Daphne se va termina în primul sezon. „Ceea ce diferențiază genul romantic de alte genuri este faptul că oamenii știu că cercul se închide.”

Bazat pe romanele best-seller ale Juliei Quinn, BRIDGERTON este setat în lumea atrăgătoare, opulentă și competitivă a înaltei societăți din perioada Regency în Londra. De la sălile de bal strălucitoare din Mayfair, la palatele aristocratice din Park Lane, seria dezvăluie o lume seducătoare, somptuoasă, plină de reguli complicate și lupte dramatice pentru putere, în care nimeni nu este cu adevărat vreodată pe un teren stabil. În centrul spectacolului se află puternica familie Bridgerton. Alcătuită din opt frați uniți, acest grup amuzant, plin de îndrăzneală și inteligență, trebuie să navigheze piața matrimonială de top în căutarea romantismului, aventurii și iubirii.

Citește și:
Cum a parodiat Regé-Jean Page faimoasele scene de sex din Bridgerton

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video