Elena Gheorghe și 11 membri ai familiei sale au avut COVID-19: „Am sunat la fiecare spital în parte”

Elena Gheorghe a mărturisit că a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, după ce ea și alți 11 membri ai familiei sale au fost infectați cu coronavirus.

Elena Gheorghe și 11 membri ai familiei sale au avut COVID-19: „Am sunat la fiecare spital în parte”

Elena Gheorghe a dezvăluit pe rețelele de socializare că a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă. Cântăreața și alți 11 membri ai familiei sale au fost infectați cu coronavirus.

„Prima zi după 3 săptămâni când pot zâmbi cu adevărat… în tot acest timp am trecut prin toate stările, de la neputință la disperare, de la a accepta tot ce ne e dat la o bucurie imensă că suntem toți bine!”, a scris Elena pe contul său de Instagram.

Cântăreața a mai precizat și că starea sa de sănătate a fost una mai bună decât a celorlalți membri ai familiei, putând astfel să îi îngrijească pe o parte dintre aceștia.

„Familia mea, 11 membri, am avut Covid, unii cu simptome severe, alții medii, iar ceilalți ușoare. N-am fost în stare și nici nu am avut putere să postez nimic, eu am fost „asistenta” de serviciu la mine acasă pentru 4 oameni dragi care aveau nevoie de medicamente, mâncare, sprijin 24/24, eram pe telefoane și cu ceilalți dar și cu medici, asistenti și vă împărtășesc experiența mea pentru că sunt alături de toți cei care au trecut sau trec prin așa ceva și nu-s puțini din păcate, sunt foare mulți”, a adăugat Elena Gheorghe.

În plus, aceasta a dezvăluit și faptul că s-a confruntat cu dificultăți majore atunci când un membru al familiei sale a avut nevoie să fie internat, toate locurile din spitale fiind ocupate. „Ne-am lovit de toate problemele sistemului sanitar care este blocat, nu mai sunt locuri în spitale și nu vă spun asta pentru că am vazut la televizor, ci pentru că am sunat la fiecare spital în parte, la toate cunoștințele pe care le aveam ca să găsesc un loc pentru un membru care nu mai putea fi tratat acasă, a fost jocul minții iar saturația lui era din ce în ce mai mică.

După ore bune petrecute pe coridorul spitalului, a doua oară căci prima a fost fără succes, o minune a făcut să găsim un loc… apoi pentru că nu răspundea la tratament a fost o cursă pe viață și pe moarte la propriu să gasim un medicament care nu se găsește în spitale, nici în farmacii, practic nicăieri în România (cel puțin la momentul acela), iar timpul era scurt trebuia găsit repede, asta ne-a epuizat psihic dar cu ajutorul lui Dumnezeu l-am găsit după două zile de căutari prin niste oameni minunați cărora le vom fi recunoscători mereu.”

Momentan starea de sănătate a Elenei Gheorghe și a familiei sale este una stabilă, însă toți sunt nevoiți să urmeze o perioadă de recuperare. „Acum ne recuperăm fizic dar mai ales psihic pentru că n-a fost ușor dar mulțumim mereu că ne-a fost dat să întâlnim îngeri care au venit să ne salveze”, a concluzionat aceasta pe contul său de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ELENA (@elenagheorgheofficial)

Citește și:
George Burcea confirmă că a fost prins la volan după ce consumase droguri: „Da, a fost real'

Foto Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people