Elena Gheorghe vorbește pentru prima dată despre al treilea copil

Elena Gheorghe vorbește pentru prima dată despre al treilea copil, momentul fiind prilejuit de întâlnirea cu Nicole Cherry.

Elena Gheorghe vorbește pentru prima dată despre al treilea copil

Elena Gheorghe s-a întâlnit zilele trecute cu Nicole Cherry, colega ei de breaslă, care este însărcinată cu primul copil. Elena a ținut să imortalizeze momentul și a publicat imaginile pe contul ei de Instagram, ocazie cu care a făcut și o declarație cu care și-a surprins fanii.

„Și dacă se ia, îl așteptăm pe al treilea cu brațele deschise🥰 @nicolecherry arăți superb, îți doresc sarcină ușoară și un bebe frumos ca tine!”, a scris Elena Gheorghe în descrierea imaginilor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELENA (@elenagheorgheofficial)

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene, formează unul dintre cele mai longevive cupluri din România și au împreună doi copii: un băiețel, Nicholas Răzvan, care s-a născut în decembrie 2011 și o fetiță, Amelie Nicole, care a venit pe lume pe 15 iulie 2017. Elena Gheorghe și Cornel Ene s-au căsătorit în 2011. Anul acesta, pe 30 iulie, cei doi vor aniversa 16 ani de relație și 10 ani de logodnă, iar în aceeași zi artista împlinește vârsta de 36 de ani.

„30 iulie are 3 semnificații pentru mine: m-am născut, mi-am găsit sufletul pereche și m-am logodit. Soțul meu ar putea fi perfect… singurul lucru care mă calcă pe nervi la el este că se bronzează foarte repede, iar mie îmi trebuie două veri ca să-l ajung”, a mai spus artista în glumă pe contul ei de Instagram.

În ceea ce privește viața de familie, Elena Gheorghe a mărturisit într-un interviu recent că ea și soțul ei mai au uneori discuții în ceea ce îi privește pe copii. „Avem discuții rar, dar mai tot timpul încep de la pitici… Cornel mai cedează câteodată, pentru a calma spiritele încinse de la etajul 11, și pentru câteva minute de liniște, cât să ne tragem suflarea, îi lasă să se joace pe telefon. Eu încerc pe cât posibil să îi țin departe de astfel de „preocupări”, și de aici apar mici discuții. Sunt, însă, conștientă că aceste probleme există în toate familiile.”

Citește și:
Nicole Kidman și Keith Urban și-au mărit familia

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people