Divorțul anului! Miliardarul Rupert Murdoch și Jerry Hall se despart după 6 ani de căsnicie

Rupert Murdoch și actrița Jerry Hall divorțează după 6 ani de căsnicie, potrivit surselor apropiate.

Divorțul anului! Miliardarul Rupert Murdoch și Jerry Hall se despart după 6 ani de căsnicie

Magnatul media Rupert Murdoch, omul care se află în spatele Fox News, Sky News și a numeroase alte întreprinderi media, și modelul și actrița Jerry Hall se despart. Au fostcăsătorițitimp de 6 ani, iar vestea divorțului lor i-a uimit pe fani.

Rupert Murdoch și Jerry Hall divorțează

Vestea separării dintre cunoscutul miliardar șifotomodelulamerican a luat pe toată lumea prin surprindere. Un raport al cotidianului The New York Times a precizat că „două persoane care au cunoștință de această decizie” au vorbit cu jurnaliștii despre despărțirea dintre Rupert Murdoch, în vârstă de 91 de ani, și Jerry Hall, în vârstă de 65 de ani. Aceștia au dorit să rămână anonimi deoarece este un subiect delicat pentru prietenii lor.

Aparent, surse apropiate lui Murdoch au declarat că sunt surprinse să audă de despărțirea de Jerry Hall. Rupert Murdoch și Jerry Hall s-au căsătorit pe 4 martie 2016, cu o săptămână înainte ca el să împlinească 85 de ani, la Londra.

Miliardarul ar fi la al patrulea divorț

Acesta va fi cel de-al patrulea divorț pentru Murdoch, care a mai fost căsătorit cu Wendi Deng, care este antreprenoare și investitoare, din 1999 până în 2014. Murdoch a divorțat de cea de-a doua soție a sa, Anna Mann, o fostă jurnalistă, în 1999, după mai bine de trei decenii împreună. Prima sa soție a fost Patricia Booker, un model australian, de care a divorțat în 1965.

Jerry Hall a avut o relație celebră cuMick Jagger.S-a căsătorit chiar cu solistul Rolling Stones într-o ceremonie din 1990. Cu toate acestea, uniunea a fost anulată nouă ani mai târziu din cauza unor documente lipsă. Cu toate acestea, Mick și Jerry au împreună patru copii.

Această despărțire dintre Murdoch și Hall nu va afecta probabil imperiul media al acestuia.

„Acțiunile familiei Murdoch în companiile fondate de domnul Murdoch se află într-un trust strict administrat. Domnul Murdoch împarte drepturile de vot asupra acestui trust cu cei patru copii mai mari ai săi, Lachlan, Elisabeth, James și Prudence, și le-a aranjat astfel încât să nu poată fi niciodată depășit în voturi”, a raportat NYT.

În primele zile ale căsniciei, „consilieri și persoane apropiate familiei” au declarat că el „se dedica mai mult noii sale soții”, potrivit NYT. Acest lucru le-a permis copiilor săi, în special succesorului său, Lachlan, să „se afirme în vârful ierarhiei corporative”. Murdoch chiar a părăsit Twitter în 2016, spunând că se simte „cel mai norocos și fericit om din lume”.

Citește și:
Ce mașină conduce Emma Răducanu, deși este imaginea Porsche. Sportiva i-a surprins pe fani

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people