Delia și Răzvan Munteanu, dezvăluiri despre viața de cuplu: „a venit în viața mea fix când trebuia”

Delia și Răzvan Munteanu formează unul dintre cele mai discrete și mai solide cupluri publice de la noi. Cântăreața a făcut, însă, recent, dezvăluiri despre relația cu soțul ei.

Delia și Răzvan Munteanu, dezvăluiri despre viața de cuplu: „a venit în viața mea fix când trebuia”

Delia și Răzvan Munteanu s-au cunoscut în 2010, într-un club de karaoke cunoscut din Centrul Vechi al Bucureștiului. Cei doi s-au căsătorit în anul 2012, și au început să și lucreze împreună, făcând echipă și pe plan profesional. Semn că totul merge bine în căsnicia lor, Delia a vorbit recent cu Andra, într-un podcast realizat de aceasta din urmă, despre soțul ei, lucru pe care îl face rareori în contexte publice.

Ca atare, se știu destul de puține lucruri despre cuplul pe care îl formează Delia și Răzvan Munteanu, cei doi abținându-se de la declarații despre viața personală în cea mai mare parte a timpului. Recent, însă, cei doi au început să povestească mai multe, mai ales în cadrul aparițiilor în felurite podcast-uri, un format care pare că invită la povești mai amănunțite și în care vedetele se simt confortabil să vorbească.

Întrebată de Andra, Delia a făcut declarații emoționante despre relația sa: „El este familia mea, numeroasă, pentru că noi avem multe personalități. Este familia mea! A venit în viața mea fix când trebuia și ne-am ciocnit în momentul potrivit. Ca două roci puternice, ca două pietre tari. M-a ajutat, pentru că a simțit că poate să facă asta și eu am simțit că sunt în siguranță cu el, pentru că eram într-o perioadă așa, în care totul era o nebuloasă. Da, mi-am găsit stabilitatea. E bine ca echilibrul tău și stabilitatea să nu depindă în totalitate de nimeni și ajungi la asta prin tot felul de experiențe”.

După 9 ani de căsnicie, Delia și Răzvan Munteanu petrec încă foarte mult timp împreună și împărtășesc aceleași pasiuni pentru aventuri și călătorii, deși sunt și foarte diferiți în multe privințe. Delia mai povestea recent, în cadrul unui alt podcast, găzduit de Gojira, despre implicarea partenerului său în managementul carierei ei: „Nu zic că i-am deschis ochii în direcția asta, dar cumva s-au întâmplat lucrurile în momentul în care ne-am întâlnit, am petrecut timp împreună, a văzut de ce mă lovesc, povesteam lucruri de prin concerte și tot eu i-am zis: ‘hai să fim o echipă cumva, că în tine chiar am încredere.’ Suntem o familie. (…) Nu trec zile să nu ne vedem. Nu am călătorit separat niciodată de când suntem împreună”.

Citește și:
Fiica lui Zoli Toth, premiată cu aur la Campionatul Național de Gimnastică Ritmică

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people