Antonia și Alex Velea, imagini din vacanța în Maldive

Antonia și Alex Velea au plecat în Maldive și împărtășesc cu fanii lor de pe rețelele de socializare imagini din vacanță.

Antonia și Alex Velea, imagini din vacanța în Maldive

Antonia și Alex Velea au plecat într-o vacanță într-o destinație exotică, și anume Maldive. Cei doi se bucură de peisajele de vis de care au parte, relaxare și împărtășesc cu urmăritorii lor din mediul online aceste momente. 

Atât Alex Velea, cât și Antonia își țin la curent fanii cu tot ceea ce fac și nici acum, când se află în vacanță în Maldive, nu se lasă mai prejos.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

Artista a publicat o serie de fotografii pe Instagram în costum de baie, iar admiratorii ei au remarcat cât de bine arată.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alex Velea (@iamvelea)

Cei doi nu au plecat alături de copiii lor, iar după vacanța în Maldive se vor întoarce la muncă. „Sunt doar ei doi în vacanță, fără copii. Însă se vor întoarce până la ziua lui Alex, se vor relaxa doar câteva zile apoi vor reveni la muncă”, a dezvăluit o prietenă a Antoniei pentru Click!.

Antonia și Alex Velea se numără printre cele mai apreciate cupluri autohtone. Au împreună doi băieți, pe Dominic și Akim, iar artista mai are o fiică, Maya, din căsătoria anterioară cu Vincenzo Castellano.

Alex Velea a vorbit cu sinceritate despre începutul relației sale cu Antonia și cum au fost afectați de speculațiile din presă și comentariile negative la adresa lor de la vremea respectivă. „Ne durea inima pentru părinții noștri că văd tot felul de articole și mama avea probleme cu tensiunea și asta mă frustra. A trecut perioada asta. Oamenii ne vedeau urât, că ne-am destrămat unul altuia familiile, că am încercat să ne construim o fericire pe necazul altora. Și le-am demonstrat că nu este deloc așa. Suntem niște oameni care și-au căutat norocul și fericirea”, a declarat Alex Velea într-un interviu pentru Antena Stars.

Fanii celor doi așteaptă cu nerăbdare momentul în care se vor căsători, iar Alex Velea a mărturisit că amândoi își doresc să facă pasul cel mare anul acesta. „O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj. Așteptăm să vedem ce se întâmplă. Încă e o perioadă dubioasă”, a spus artistul în emisiunea „Xtra Night Show.”

Citește și:
De ce cred fanii Sandrei Izbașa că aceasta s-a căsătorit în secret cu Răzvan Bănică

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people