De ce cred fanii Sandrei Izbașa că aceasta s-a căsătorit în secret cu Răzvan Bănică

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică s-au căsătorit în secret? Care este motivul pentru care fanii celor doi consideră că au făcut pasul cel mare.

De ce cred fanii Sandrei Izbașa că aceasta s-a căsătorit în secret cu Răzvan Bănică

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică formează un cuplu din vara anului 2020. În luna decembrie, chiar de Crăciun, fosta campioană olimpică la gimnastică și partenerul ei, care este actor, s-au logodit și au surprins pe toată lumea cu această decizie. În ciuda faptului că sunt într-o relație de puțin timp, mai mulți dintre fanii celor doi se întreabă dacă nu cumva Sandra Izbașa și Răzvan Bănică s-au căsătorit în secret.

Sandra Izbașa a scris recent un mesaj pe contul personal de Instagram, cu ocazia aniversării partenerului ei. Pe lângă declarația specială de dragoste pe care Sandra i-a transmis-o lui Răzvan, aceasta l-a numit pe el „soțul meu”, fiind detaliul care a stârnit semne de întrebare în rândul urmăritorilor. „E ziua lui și vreau să-i mulțumesc aici, vreau să strig în gura mare! Mulțumesc @razvanbanica1 pentru că m-ai învățat să iubesc simplu și pur! Mulțumesc pentru familia frumoasă în care am intrat și pentru că îmi ești jumătate și viitor! Te iubesc infinit și îi mulțumesc universului că te-a adus în viața mea și a familiei mele! La mulți ani, soțul meu!”, a fost mesajul transmis de Sandra Izbașa pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de SANDRA IZBAȘA (@sandra_izbasa)

Până acum, cei doi nu au făcut declarații publice pentru a confirma sau infirma aceste zvonuri. 

În 2020, de Crăciun, Sandra Izbașa a fost cerută în căsătorie de către Răzvan Bănică și a împărtășit acest moment cu urmăritorii de pe Instagram. „DA !” Cel mai special Crăciun! Am primit cel mai minunat cadou pe care și-l poate dori o femeie vreodată! Încă de mici, cu toate visăm și ne proiectăm momentul în care prințul descalecă de pe calul său alb și ne mărturisește iubire veșnică! Prințul meu a făcut-o în dimineața de Crăciun, cu multă emoție, candoare, curaj și umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil! Îți mulțumesc pentru că exiști, dar mai ales pentru că de acum, vom exista împreună pentru totdeauna! Te ador infinit!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de SANDRA IZBAȘA (@sandra_izbasa)

Sandra Izbașa, în vârstă de 30 de ani, care a fost dublă campioană olimpică la gimnastică, a decis în anul 2014 să se retragă din activitatea de gimnastă. Nu a lăsat deoparte activitatea sportivă, fiind antrenoare la Steaua. De asemenea, ea s-a orientat către actorie. Sandra Izbașa și-a făcut debutul în 2019 în lungmetrajul „Faci sau taci”, regizat de Iura Luncașu, unde a jucat alături de Augustin Viziru, Bogdan Mălăele, Monica Bârlădeanu, Giulia Anghelescu, Diana Dumitrescu și mulți alții.

În ceea ce îl privește pe Răzvan Bănică, el este actor la Teatrul Nottara și absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografie. A putut fi urmărit în mai multe producții TV, dar a jucat și în piese de teatru. El este nepotul lui Ștefan Bănică, însă a meționat în mai multe rânduri că unchiul său nu a avut o influență în privința carierei sale.

Citește și:
O fostă concurentă Bravo ai stil! își încearcă norocul la Asia Express

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people