Delia e acuzată că ar fi apelat la intervenții estetice. Ce a răspuns artista

Delia e acuzată că ar fi apelat la intervenții estetice de către urmăritorii ei de pe Instagram, și se justifică în fața acestora.

Delia e acuzată că ar fi apelat la intervenții estetice. Ce a răspuns artista

Delia e acuzată că ar fi apelat la intervenții estetice de urmăritorii ei de pe Instagram, oameni care nu au altceva mai bun de făcut decât să judece o femeie nu pentru realizările ei profesionale multiple și semnificative, ci pentru felul în care arată. Desigur, nu e nimic nou aici – și Gina Pistol a fost nevoită să răspundă unor acuzații similare cu puțin timp în urmă. Dar este un semn că nici vedetele (sau cu atât mai puțin ele) nu sunt ferite de felul în care românii se raportează la femei: adică fără o urmă de respect și judecând fiecare apariție sau fiecare gest. Presiunea, de altfel, este cu atât mai mare cu cât interacțiunea este directă, prin intermediul social media, cu fanii, iar comentariile lor care întrec limita hărțuirii nu au cum să nu aibă un efect, chiar și printre cele obișnuite să fie mereu privite astfel.

Așadar, Delia e acuzată acum că ar fi apelat la intervenții estetice și și-ar fi reconstruit posteriorul, după ce a publicat imagini din vacanță, purtând un costum de baie. Cântăreața a fost în mod cert afectată de aceste comentarii, pentru că, într-o serie de Instastories, a ținut să le răspundă celor care au acuzat-o. Aceasta le-a transmis fanilor că formele ei pot să pară mai proeminente în funcție de poziția pe care o adoptă atunci când pozează și de unghiurile în care face fotografiile.

„Serios? Tipule, ăsta nu este implant! Niciodată! Da, este o chestiune de perspectivă, de cum stai, întotdeauna. Logic!”, le-a spus ea demonstrativ. Dincolo de faptul că nu ar fi avut motive să răspundă zvonurilor și speculațiilor, se pare că totuși aceasta a ținut să pună capăt mesajelor negative.

Dar nu este pentru prima dată când Delia e acuzată că ar fi apelat la intervenții estetice pentru a arăta mai bine.
Ea a mai răspuns categoric, cu ceva timp în urmă, unor acuzații similare: „Par operată? Se vede când nu mai eşti tu. Eu cred că eşti mult mai frumos, azi, dacă te diferenţiezi de restul care îşi fac lucruri, prin faptul că tu nu îţi faci nimic.”, a spus aceasta.

Citește și:
Primele declarații ale Ducilor de Sussex din interviul cu Oprah Winfrey creează controverse

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people