Gina Pistol e acuzată că a exagerat cu intervențiile și are răspunsul perfect pentru cei care o hărțuiesc

Gina Pistol e acuzată de unii fani care nu au lucruri mai bune de făcut că a exagerat cu intervențiile estetice. Vedeta a avut, însă, răspunsul cel mai potrivit pentru ei.

Gina Pistol e acuzată că a exagerat cu intervențiile și are răspunsul perfect pentru cei care o hărțuiesc

Gina Pistol e acuzată de o serie de „fani” că ar fi exagerat cu intervențiile cosmetice. Însărcinată în ultima lună, aceasta așteaptă o fetiță care urmează să vină pe lume în curând, alături de partenerul ei, Smiley. Cei doi au pregătit deja camera copilului și au mărturisit că așteaptă cu nerăbdare și cu emoții să își cunoască fiica.

Chiar și în aceste condiții, și dat fiind că și-a și împărtășit experiențele din timpul sarcinii, cu bune și cu rele, cu urmăritorii ei, Gina Pistol e acuzată de unii dintre aceștia că și-ar fi făcut intervenții estetice. Vocile răutăcioase i-au reproșat vedetei că a exagerat cu injecțiile cu fillere în buze și în pomeți. Evident, pentru că nici măcar atunci când este însărcinată o femeie care trăiește o viață publică nu poate să scape de persoane care să îi spună în fiecare moment ce ar trebui să facă sau ce a făcut greșit. Sau poate tocmai pentru că un astfel de moment vulnerabil e numai bun, pentru cei care nu au ce face, să hărțuiești o vedetă.

Asumată ca întotdeauna, Gina Pistol a răspuns pe șleau celor care o acuză că ar fi exagerat cu intervențiile estetice, spunându-le acestora că reține apă, un lucru pe care l-a mai menționat, de altfel, pe durata sarcinii, fiind o problemă cu care s-a confruntat constant și care nu e deloc rară în rândul femeilor însărcinate. „Nu, nu mi-am injectat nimic în obraji și în buze, pur și simplu rețin apă. Dacă beau doi, trei litri, rețin șase. Uitați și mâinile cum îmi sunt, și picioarele la fel”, a spus aceasta pe contul său de Instagram.

Faptul că Gina Pistol e acuzată de utilizarea prea multor fillere în scop estetic nu e, însă, o noutate. Dar este cu siguranță un lucru care o deranjează pe prezentatoarea TV, care le-a spus încă o dată urmăritorilor că umflarea feței și a membrelor ca urmare a retenției de apă e un lucru firesc.„Asta ca să încetați cu mesajele să nu îmi mai injectez în buze și în obraji. Pur și simplu rețin apă, așa se întâmplă în sarcină, mai ales pe ultima sută de metri”.

Citește și:
TOP 10 Cel mai bine îmbrăcate vedete la Globurile de Aur 2021

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people