Declarațiile vedetelor care au plecat la America Express: „Provocarea este foarte grea”

Nouă perechi de vedete au plecat la America Express, cel mai dur reality show din România.

Declarațiile vedetelor care au plecat la America Express: "Provocarea este foarte grea"

Cel mai greu reality show din România ajunge în cel de-al cincilea sezon pe un alt continent. Asia Express se transformă în America Express. Drumul Aurului va duce 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7.000 de kilometri. 

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din mediul online, și mama ei, Mihaela, sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

Vedetele au plecat pe 25 mai la America Express, iar înainte de îmbarcarea în avion au făcut o serie de mărturisiri cu privire la această experiență.  

Andreea Bălan și Andreea Antonescu vor face echipă la America Express, considerând că este aventura vieții lor. 

„Peste mări și țări, peste oceane și văi, departe de casă. Dar în aventura vieții noastre pentru că după 20 de ani, după o perioadă nedeterminată de timp vom fi din nou amândouă. Doar noi amândouă. Fetițele fiind mici, nu au noțiunea timpului și le-am zis că lipsesc o lună, o lună și ceva. „O săptămână?”. Au început să-mi zică ce cadouri să le aduc”, au povestit Andreea Bălan și Andreea Antonescu la Antena Stars. 

Stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla au recunoscut că este o provocare dificilă, care le va testa limitele. 

„Provocarea este foarte grea, dar foarte interesantă. Te invită să faci ceva ce n-ai făcut niciodată, să ieși din viața ta de zi cu zi.”

Cătălin Scărlătescu participă la America Express alături de iubita lui, actrița Doina Teodoru.

„Până la urmă, toate echipele trebuie să facă cu mâna, trebuie să caute cazare. Eu am făcut de mai multe ori pe milogul, când eram mai tânăr, mă rugam de fete când eram în Costinești să mă lase să dorm la ele”, a declarat chef Cătălin Scărlătescu.

Vedetele noului sezon pornesc pe urmele conquistadorilor și urmează să descopere culorile și condimentele din Mexic, să exploreze templele din Guatemala și să descifreze misterele din Columbia. Regulile sunt deja bine cunoscute: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să-și depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de euro, marele premiu de la finalul cursei. Un element în plus al acestui sezon este apariția Jocker-ului, pentru care se va juca în primul episod al fiecărei etape. Câștigarea lui va aduce avantaje surpriză, care vor conta foarte mult în clasamentul final. Mutarea pe un alt continent vine cu schimbări majore de cultură și obiceiuri, pe care telespectatorii le vor descoperi odată cu cele 9 cupluri de vedete ce pleacă în această aventură.

Citește și:
Delia a dezvăluit care este cea mai mare temere a sa: „Nu îmi place să…'

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people