Decizia luată de soția lui Nosfe. Ce a anunțat Mădălina Crețan: „Pentru că îmi lipsește…”

Mădălina Crețan, soția regretatului artist Nosfe, le-a împărtășit urmăritorilor ce decizie a luat.

Decizia luată de soția lui Nosfe. Ce a anunțat Mădălina Crețan: "Pentru că îmi lipsește..."

Mădălina Crețan le-a spus fanilor din mediul online ce decizie a luat acum ceva timp. Soția lui Nosfe a făcut anunțul în cadrul unei postări publicate pe rețelele de socializare.

Mădălina Crețan a luat decizia de a reveni pe Instagram, după ce contul ei a fost dezactivat. Soția lui Nosfe a mărturisit faptul că i-a lipsit interacțiunea cu fanii din social media, așa că și-a făcut un alt cont. În mesajul transmis de ea, le-a mulțumit celor care au susținut-o și și-au arătat empatia după ce partenerul ei de viață s-a stins din viață duminică, 16 octombrie, la vârsta de 37 de ani.

„Așa cum bine știți contul meu a fost raportat de niște suflete pierdute în Universul ăsta mare și din păcate nu știu dacă îl voi putea recupera. Am ales să fac acest cont pentru că îmi lipsește interacțiunea cu voi și pentru că îmi doresc să împărtășesc cu voi din sufletul meu așa cum am făcut mereu. Poza asta reprezintă întregul meu suflet! Vă iubesc și vă mulțumesc infinit pentru tot suportul pe care l-am primit de la voi și vă mulțumesc nespus pentru felul în care ați ales să îl păstrați pe Unchiu @nosfezilla aici, cu noi! Vă pupă Tzigă, for ever Soție de Artist!”, a fost mesajul transmis de Mădălina Crețan. 

În urmă cu câteva săptămâni, Mădălina Crețan povestea că i-a fost dezactivat contul de Instagram. La acea vreme, a explicat și motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru. 

„Contul lui Nosfe nu a fost dezactivat, este vorba doar de contul meu, de contul DJ-ului Șatra B.E.N.Z., încă un producător din cercul acesta, sunt mai multe nume din jurul nostru. Am înțeles că s-au folosit de faptul că noi toți aveam aceeași poză de profil cu Darius și ne-au acuzat că încercăm să ne folosim de imaginea cuiva și că nu sunt reale conturile.”, a declarat Mădălina Crețan pentru Antena Stars, citată de spynews.ro.

Ea a mai precizat că nu poate înțelege scopul pentru care unii oameni au recurs la acest gest.

„Este vorba despre niște copii, sau de niște oameni cu minte de copil, care au făcut asta din pură răutate, iar motivul și scopul nu am cum să îl înțeleg.”, a adăugat Mădălina Crețan, pentru sursa citată.

Citește și:
Theo Rose, anunț surprinzător după 4 luni de relație cu Anghel Damian: „Facem și nuntă'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people