De ce Prințul George și Prințesa Charlotte au personalități atât de diferite

Prințul George și Prințesa Charlotte se află în atenția întregii lumi și, deși se înțeleg perfect, cei doi au personalități complet diferite.

De ce Prințul George și Prințesa Charlotte au personalități atât de diferite

Prințul George și Prințesa Charlotte se numără printre cei mai tineri membri ai familiei regale și, așa cum era de așteptat, cei doi se află mereu în atenția presei.

Potrivit unui nou reportaj făcut de People, Prințul George și Prințesa Charlotte au personalități complet diferite. Potrivit unei surse citate de publicație, „George este mai rezervat, în timp ce Charlotte este mai extrovertită. Acest lucru se întâmplă probabil deoarece el este moștenitorul și într-o zi va putea fi rege.” Prințul George este al treilea în ordinea de succesiune la tron, iar asta înseamnă că el va prelua acest rol după tatăl său.

Aceeași sursă a explicat că relația dintre George și Charlotte este similară cu cea dintre William și Harry. În timp ce William s-a pregătit să devină rege într-o zi, Harry nu a avut aceeași resposabilitate.

„Este aceeași diferență ca între William și Harry. Harry este mult mai relaxat, iar William este mai serios deoarece într-o zi el va fi rege.”

Zilele trecute tot People a publicat un alt reportaj în care o sursă apropiată dezvăluia că Prințul George și Prințesa Charlotte sunt foarte apropiați și se bazează unul pe celălalt, deoarece întâlnirile cu alți copii pot fi dificile.

Citește și:
Kate Middleton a dezvăluit ce tradiție și-ar dori să urmeze Prințul George și Prințesa Charlotte

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people