De ce Cristina Cioran a anulat botezul fiicei sale, Ema: „Dacă nu s-a putut acum..”

Cristina Cioran a dezvăluit de ce a decis să anuleze botezul fiicei sale, Ema.

De ce Cristina Cioran a anulat botezul fiicei sale, Ema: „Dacă nu s-a putut acum..”

Cristina Cioran a devenit pentru prima dată mamă anul acesta. Vedeta în vârstă de 44 de ani a născut o fetiță pe data de 18 iulie. Micuța s-a născut prematur, la doar 29 de săptămâni, la Spitalul Municipal din București, deși nașterea ar fi trebuit să aibă loc într-o clinică privată, motiv de panică pentru mama ei, care a mărturisit că este de părere că travaliul i-a fost declanșat de o toxiinfecție alimentară.

Fetița Cristinei Cioran, Ema, a ajuns acasă la începutul lunii septembrie, după aproape două luni petrecute în spital. Acum, vedeta și partenerul ei, Alexandru Dobrescu, trăiesc unele dintre cele mai frumoase clipe alături de copilul lor.

Tot în luna septembrie Cristina Cioran a vorbit pentru prima dată despre botezul fiicei sale în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de la Prima TV. „Botezul am vrea să-l facem în noiembrie. Vrem să fie veselie, cu lume, dar dacă se va închide țara… Nașii sunt niște prieteni buni”, a declarat actrița la acel moment.

Planurile cuplului au fost date peste cap de situația din România, așa că actrița și partenerul ei, Alexandru Dobrescu, au decis să anuleze evenimentul. „Inițial trebuia să o botezăm acum, în noiembrie, dar am anulat. Am vrea ca la petrecerea de botez să ne vedem și noi cu prietenii, voiam o petrecere mare. Dacă nu s-a putut acum, o vom face la anul, nu e grabă”, a anunțat Cristina Cioran.

În ceea ce o privește pe micuța Ema, Cristina Cioran se poate lăuda cu o fetiță minunată, așa cum a declarat chiar ea pentru impact.ro. „E liniștită, doarme, e foarte bine. A luat în greutate, am trecut peste emoțiile avute. Acum este liniște și pace. Sunt foarte fericită. Nu ne putem lua ochii de la ea. E chiar foarte cuminte, ceea ce e surprinzător, dar mă bucur. Doamna pediatru vine la noi, sau merg eu la ea, ținem mereu legătura. Noaptea îi dau laptele la trei-patru ore, mă ajută și mama, care este aici, cu noi”, a spus Cristina Cioran.

Până acum, Cristina Cioran a fost discretă în ceea ce o privește pe Ema și nu a publicat imagini cu chipul acesteia. Însă, recent, prezentatoarea și-a surprins urmăritorii de pe Instagram și a împărtășit o fotografie rară cu fiica ei, însoțită de mesajul: „Ea e Ema.”

Citește și:
Primele imagini cu Anastasia Chivu, fiica cea mică a lui Cristi Chivu, în rolul de debut în serialul Adela

Foto: Arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people