Dana Rogoz, despre primul Valentine’s Day petrecut alături de soțul ei: „Mi-a oferit cadou un inel”

Dana Rogoz le-a povestit fanilor ei cum a fost primul Valentine's Day pe care l-a petrecut alături de soțul ei, Radu Dragomir.

Dana Rogoz, despre primul Valentine's Day petrecut alături de soțul ei: "Mi-a oferit cadou un inel"

Dana Rogoz și Radu Dragomir trăiesc de aproape 18 ani o poveste de dragoste. S-au căsătorit în anul 2012 și au împreună doi copii, pe Vlad și pe Lia. Regizorul mai are un băiat, pe nume Barbu, dintr-o căsnicie anterioară.

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, Dana Rogoz a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu soțul ei într-o ipostază tandră. Fotografia publicată de actriță a fost însoțită și de un mesaj înduioșător, în care povestește cum a petrecut primul Valentine’s Day cu partenerul ei. 

„Țin minte primul nostru Sf. Valentin. Stăteam cu chirie într-un apartament de pe str. Tunari. Radu mi-a oferit cadou un inel, pe care îl port și în acest moment la mână. Sf. Valentin de azi e al 17-lea pe care îl sărbătorim împreună. Avem în plan să ciocnim un pahar de vin în seara aceasta, pentru noi doi, în căsuța noastră, după ce ne adorm copiii. Niște nebuni, ce mai”, a scris Dana Rogoz pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

Dana Rogoz a vorbit în podcast-ul Acasă La Măruță despre relația pe care o are cu soțul ei. Actrița l-a cunoscut atunci când avea 16 ani, pe platourile de filmare de la „La Bloc”, Radu Dragomir fiind unul dintre regizorii serialului. Vedeta a povestit că în cazul lor nu a fost vorba despre dragoste la prima vedere, iar relația a început atunci când avea ea aproximativ 19 ani.

„Nu a fost dragoste la prima vedere pentru că aveam amândoi alte relații. A fost într-adevăr, întotdeauna, o relație foarte bună profesională. Au fost decizii care s-au luat, povești care s-au încheiat, alte povești care au început și am avut o relație pornită din mare iubire.”

Dana Rogoz a făcut declarații și despre cum este soțul ei în rolul de tată. 

„E un tată extrem de dedicat, de preocupat, de iubitor, e foarte prezent. (…) E ireproșabil, sincer, ca tată. El știe asta despre el, face tot ce poate. De exemplu, ca mamă, de multe ori mă simt vinovată de anumite lucruri, el niciodată nu se simte vinovat. El, chiar dacă știe că nu e perfect, el știe că face tot ce poate.

Actrița a povestit că ea și Radu Dragomir nu au ținut cont de etichetele și prejudecățile pe care cei din jur le aveau despre relația lor. 

„Radu este… nu-l văd separat de mine ca nimic așa, e un fel de… nu numai partener, cel mai bun prieten. E omul cu care am evoluat, gândim la fel, sunt lucruri pe care nu le mai putem explica în cuvinte. El e acolo, eu sunt acolo pentru el. Cel puțin în momentul ăsta funcționăm ca un tot. Avem proiectele noastre împreună, avem aspirații împreună, avem griji împreună, avem totul împreună… Suntem efectivi cuplați, lipiți în cele mai mici rosturi. Așa suntem împreună”, a adăugat Dana Rogoz în podcast-ul „Acasă la Măruță.”

Citește și:
Cadoul fabulos primit de Ilinca Vandici de la soțul ei cu ocazia Valentines Day

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people