Dana Rogoz a împlinit 38 de ani. Cum a petrecut actrița de ziua ei de naștere: „Asta e fericirea mea”

Dana Rogoz a împlinit 38 de ani și a sărbătorit într-un mod inedit.

Dana Rogoz a împlinit 38 de ani. Cum a petrecut actrița de ziua ei de naștere: "Asta e fericirea mea"

Este o zi specială în familia Danei Rogoz! Actrița a sărbătorit împlinirea vârstei de 38 de ani într-un mod memorabil. Copiii și soțul ei au pregătit o surpriză deosebită pentru ziua ei de naștere, iar vedeta a transmis un mesaj emoționant.

Dana Rogoz este una dintre cele mai apreciate și iubite actrițe din lumea showbiz-ului românesc. De asemenea, ea trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de soțul ei de mai mulți ani. Cei doi au împreună doi copii, Lia și Vlad, care i-au pregătit mamei lor o surpriză inedită de ziua ei de naștere.

Cum a sărbătorit Dana Rogoz de ziua ei de naștere

La vârsta de 38 de ani, Dana Rogoz poate afirma că este o femeie fericită și împlinită. În cariera sa profesională, lucrurile evoluează într-un mod pozitiv, iar în viața personală, actrița este înconjurată de iubire și se bucură de o frumoasă familie. Recent, vedeta a împărtășit un videoclip în care apare alături de copiii săi și a scris un mesaj în care le-a dezvăluit urmăritorilor săi cum a fost surprinsă de cele mai importante persoane din viața ei.

„Ieri, când m-am întors acasă de la filmări, m-au așteptat cu tort, cadouri și felicitări cu inimioare. Lia a vrut neapărat să îmi ofere cadou un puzzle, cu care să ne jucăm amândouă, iar Vlad o nouă plantă pentru căsuța noastră. Radu mi-a povestit cât de grea a fost negocierea legată de ce fel de tort să îmi aleagă, dar și cu cât de mare entuziasm mă așteptau acasă cu surprizele pregătite pentru mine. Asta e fericirea mea. ♥️♥️♥️♥️ #38″, a fost mesajul scris de Dana Rogoz pe pagina personală de Instagram.

De asemenea, de la primele ore ale dimineții, Dana Rogoz le-a dat fanilor o veste minunată. Vedeta se afla la aeroport alături de soțul ei, Radu Dragomir, pentru a se îndrepta spre Tirana, unde are loc un festival de film. Scurtmetrajul scris și regizat de actriță a fost selectat în cadrul competiției, iar ocazia nu putea fi mai specială de atât.

sursa: Instagram

„Astăzi împlinesc 38 de ani. Mama m-a născut la 10:30 seara. Vă zic repede ascendentul: Gemeni, ca să nu mai calculați. Împlinesc 38 de ani, mă simt ca la 28 de ani, sincer. Nu știu ce se întâmplă cu trecerea anilor de la un anumit număr încolo. Eu mă simt la altă vârstă, dar e o aniversare foarte frumoasă pentru că în acest moment sunt cu Radu în aeroport căci plecăm spre Tirana, unde scurtmetrajul ‘La Distanță’, scris și regizat de mine, produs de domnul producător Radu Dragomir este selectat acolo în competiție, la Tirana International Film Festival și chiar e frumoasă ocazia asta de călătorie și că se potrivește și cu ziua mea. Chiar e o satisfacție, un moment de bucurie. Deci, asta fac de ziua mea.”, a transmis Dana Rogoz din aeroport.

Citește și:
Raluca Bădulescu, declarații inedite despre ce carieră și-ar fi dorit dacă nu ajungea vedetă de televiziune: „Aș fi fost măreață…'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Antena 1
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people