Dan Bittman continuă seria declarațiilor scandaloase privind pandemia de coronavirus

Dan Bittman continuă seria acuzațiilor grave și controversate care l-au consacrat deja cu privire la pandemia de coronavirus.

Dan Bittman continuă seria declarațiilor scandaloase privind pandemia de coronavirus

Coronascepticul Dan Bittman a revenit cu o nouă serie de declarații grave despre pandemia de coronavirus.

Dan Bittman a fost invitat în emisiunea „Xtra Night Show” de pe Antena Stars, alături de doctorul Adrian Marinescu de la Institutul Matei Balș. De câteva luni, artistul în vârstă de 58 de ani șochează opinia publică cu declarațiile sale și acesta a continuat să lanseze acuzații scandaloase, nefiind specializat în situația epidemiologică din lume și nici din România. „Eu am spus de la începutul acestei pandemii, care din punctul meu de vedere nu este o pandemie. Să ne înțelegem – acest virus nu este 100% letal cum ar trebui să fie în cazul unei pandemii. Din 650.000 de infectați sau 711.000 cât erau acum câteva zile, 650.000 se vindecaseră. (…) Apropo, ce mai face izoleta? A murit izoleta?”, a declarat Dan Bittman la „Xtra Night Show”, citat de Spynews.ro.

În momentul intervenției medicului Adrian Marinescu, care vorbea despre pandemia de coronavirus, Dan Bittman a ținut să îl corecteze, adăugând: „haideți să îi spunem gripă.”

Dan Bittman l-a adus în discuție și pe Bill Gates, despre care au existat o mulțime de conspirații încă de la începutul pandemiei. „Întreabă-l pe Bill Gates cine a făcut virusul. Uitați-vă la el, dintr-o dată are interese în China și în laboratoare ei. Cine poate să creadă că liliacul s-a împrecheat cu nu știu ce șobolan.”

Artistul a fost întrebat dacă se va vaccina anti-COVID, iar răspunsul lui este la fel de scandalos. „Deocamdată aștept să văd. Nu știu. Eu n-am spus niciodată: „fraților nu vă vaccinați, să nu purtați mască, nu vă feriți de virus. „Eu mă iau de o situație imbecilă creată de un an de zile. Eu n-am nicio dilemă medicală și respect toate părerile bazate, dar realitatea ne contrazice.”

„Nu cred că transmit niciunii, nici asimptomaticii, nici simptomaticii. Eu cred în alte chestii. Ați uitat ce se întâmpla în martie în România, când ne spălam cu dezinfectant și pe dinți (…) Mai face cineva chestia asta acum, la un an de zile după?”, a precizat Dan Bittman.

Solistul trupei Holograf este spectic și cu privire la numărul persoane infectate cu coronavirus, din nou acuzații grave. „Este în avantajul celor care vând. Este o problemă de bani, bani foarte mulți. (…) Să mă lăsați cu numărul care crește și numărul care scade din pix. Când sunt alegeri trebuie să crească cu două săptămâni înainte și să scadă în momentul alegerilor”, a spus Dan Bittman la „Xtra Night Show”, potrivit sursei citatei.

Reamintim faptul că în trecut, Dan Bittman a lansat un atac xenofob la adresa lui Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență și a declarat că Andreea Esca și-a înscenat boala COVID-19.

Citește și:
După incendiul de la Matei Balș, Toni Grecu a fost transferat, alături de alți pacienți

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people