Cum vede Jennifer Aniston faptul că împlinește 50 de ani

Jennifer Aniston va împlini 50 de ani, o vârstă specială, pentru care actrița este pe deplin pregătită.

Cum vede Jennifer Aniston faptul că împlinește 50 de ani

Jennifer Aniston are o carieră impresionantă, însă de-a lungul anilor pe prima pagină a revistelor a fost vorba, nenumărate ori, despre relațiile sale.

Prima căsătorie, cea cu Brad Pitt, s-a încheiat după cinci ani, în 2005, după ce actorul a cunoscut-o pe Angelina Jolie, cei doi formând un cuplu la scurt timp după aceea.

Întreaga lor poveste a fost cunoscută publicului, iar toată lumea s-a întrebat dacă Jennifer Aniston va mai găsi iubirea. Apoi, fanii actriței s-au bucurat când s-a aflat că aceasta s-a logodit cu Justin Theroux. Deși au format un cuplu timp de foarte mulți ani, căsnicia lor s-a încheiat după doi ani, aceștia oferind o declarație comună prin care au anunțat decizia de a divorța.

Au trecut aproape doi ani de la acel moment, iar Jennifer Aniston a spus că nu se grăbește să își găsească un nou iubit, potrivit International Business Times. Actrița va împlini 50 de ani pe 11 februarie, însă deși această vârstă importantă se apropie, ea nu se simte presată să găsească dragostea.

Mai mult decât atât, surse apropiate au declarat pentru Us Weekly că Jennifer „se simte bine” în privința noii etape din viața ei. „Ea nu este îngrijorată pentru numărul 50. Ea simte că viața devine mai bună odată cu vârsta și nu privește înapoi. Pe măsură ce înaintează în vârstă se simte mai confortabil în propria piele. Ea este într-un loc bun și e fericită. Nu este îngrijorată că ar trebui să întâlnească un bărbat sau să iasă la întâlniri. Nu este o prioritate pentru ea sau ceva la care să se gândească. Să fie singură este bine pentru ea”, au adăugat aceleași surse.

În plus, Jennifer Aniston a vorbit despre divorțul de Justin Theroux, ea comentând toate știrile apărute despre faptul că a fost foarte afectată de despărțire: „În primul rând, cu tot respectul, nu am inima frântă. Și în al doilea, acestea sunt ipoteze nepotrivite. Nimeni nu știe ce se întâmplă în spatele ușilor închise. Nimeni nu se gândește cât de sensibil poate fi acest lucru pentru mine și partenerul meu”.

Așadar, Jennifer Aniston nu are nevoie de un bărbat pentru a se simți împlinită, iar viața ei este așa cum și-o dorește în prezent.

Citește și:
Jennifer Aniston îl laudă pe bărbatul special din viața ei, cel cu care nu se va căsători niciodată'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people