Jennifer Aniston îl laudă pe bărbatul special din viața ei, cel “cu care nu se va căsători niciodată”

Există un bărbat special în viața lui Jennifer Aniston, iar actrița vorbește numai în termeni laudativi atunci când discută despre el.

Jennifer Aniston îl laudă pe bărbatul special din viața ei, cel “cu care nu se va căsători niciodată”

Jennifer Aniston a fost invitată la un eveniment desfășurat recent la Los Angeles, în cadrul cărui a avut ocazia să ofere un premiu unuia dintre cei mai dragi prieteni ai ei.

„Sunt aici ca să vorbesc despre bunul meu prieten. Cel mai bun prieten. Fratele meu din altă mamă. Soțul cu care nu mă voi căsători niciodată pentru că este gay. Sau, cine știe, există și filme despre această situație”, a declarat Jennifer înainte de a-i înmâna lui Chris McMillan premiul pentru Hairstylist-ul anului.

„Ești una dintre cele mai pasionate și mai amabile persoane pe care am avut norocul să ajung să le cunosc și despre care pot spune că face parte din familia mea. Mă simt binecuvântată pentru asta. Suntem prieteni de aproape 25 de ani și acest lucru este șocant pentru mine. Efectiv, ne-am salvat unul altuia viețile și inimile de multe, multe ori, atât la propriu, cât și la figurat”, a mai adăugat actrița.

Aprecierea, dragostea și respectul pe care Aniston le are pentru Chris McMillan sunt împărtășite și de acesta. Când a acceptat premiul, McMillan a ținut să-i mulțumească actriței pentru toate lucrurile pe care le-a adus în viața lui.

„Ea m-a învățat nu numai ce înseamnă a avea un prieten adevărat, dar și cum să fii un prieten adevărat. Sunt atât de norocos să am o muză precum Jen. Cine ar fi putut cere un mai bun partener, atât la bine cât și la greu?”, a declarat McMillan.

Connie Britton, Rosie Huntington-Whiteley, Ellen Pompeo, Chrissy Metz, Miranda Kerr si Kaley Cuoco se numără printre vedetele care au fost prezente la eveniment, iar printre celebritățile care au primit premii se află Constance Wu și Julia Roberts.

Citește și:
Justin Theroux vorbește pentru prima oară despre despărțirea de Jennifer Aniston

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people