Cum va arăta rochia de mireasă a lui Carmen Grebenișan? Influencerul a vorbit despre nunta de vis cu Alex Militaru

Cum va arăta rochia de mireasă a lui Carmen Grebenișan, pentru nunta acesteia cu partenerul ei, Alex Militaru? Creatoarea de conținut online a făcut dezvăluiri... iar rochia ei va fi o mare supriză pentru cei care îi cunosc stilul.

Rochia de mireasă a lui Carmen Grebenișan este deja un subiect de dezbatere în online-ul românesc, unde fanii creatoarei de conținut au început să estimeze stilul de rochie pe care îl va purta aceasta încă de la anunțul logodnei sale cu Alex Militaru. Ei bine, influencerul a început să pună la punct ultimele detalii pentru nuntă, în același timp ocupându-se intens și de apartamentul în care își va trăi căsnicia.

Pentru că fanii nu conteneau să ceară detalii despre rochia de mireasă a lui Carmen Grebenișan, aceasta a dat câteva detalii, fără să dezvăluie, însă, prea multe. Chiar și așa, declarațiile sale au fost suprinzătoare, pentru că creatoarea de conținut se pare că va îmbrăca, cu această ocazie atât de specială, o rochie de prințesă.

Într-o vizită la atelierul în care i se va realiza ținuta, vedeta a povestit mai multe despre viitoarea sa nuntă. Evenimentul va avea loc în aer liber, în natură, a spus aceasta, iar invitații vor avea de respectat un dress code special, care va fi anunțat din timp. Rochia pentru cununie, a spus aceasta, va fi în două culori. „O să vedem ce schițăm pentru cununia civilă. Dress code-ul o să fie kaki, eu intenționez să am o rochie argintiu cu auriu, toată lumea trebuie să respecte dress code-ul, dar invitațiile nu sunt gata, vă anunț de pe acum. Nunta vreau să fie în natură”.

Însă rochia de mireasă a lui Carmen Grebenișan este adevărata surpriză.„Eu, la nuntă, fără doar și poate o să am o rochie foarte mare, chiar nu vreau să am o rochie simplă, ci una foarte mare. Și cu trenă și cu guler foarte înalt. Știu că nu par genul de fată care să aibă o rochie de prințesă la nuntă, dar cred că acesta este momentul în care o să fiu o prințesă, că-n rest nu sunt deloc”. Așadar, prietena apropiată a Alinei Ceușan (și totodată nașa copilului acesteia), cu care a și făcut pereche la Asia Express, a ales ceva complet necaracteristic stilului său pentru propria nuntă.

Citește și:
Cum arată mama Cristinei Ich? Cele două seamănă incredibil de tare!

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people