Cum se simt Aurelian Temișan, Monica Davidescu și fiica lor după ce au fost diagnosticați cu COVID-19

Aurelian Temișan, Monica Davidescu și fiica lor, Dora, au fost diagnosticați cu COVID-19. Cum se simt aceștia?

Cum se simt Aurelian Temișan, Monica Davidescu și fiica lor după ce au fost diagnosticați cu COVID-19

Aurelian Temișan, Monica Davidescu și fiica lor au fost diagnosticați cu COVID-19. Actrița a făcut mai multe declarații cu privire la starea lor de sănătate.

Monica Davidescu a povestit în direct în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP” de la Prima TV faptul că inițial soțul ei și fiica lor au fost testați pozitivi, iar ulterior și testul ei a fost unul pozitiv. Actrița a declarat că în ziua în care a sesizat primele simptome a mers la un centru de evaluare, acolo unde a fost consultată. Vedeta a precizat că ea, Aurelian Temișan, dar și fiica lor, Dora, se simt mult mai bine. 

„Săptămâna trecută ne-am pozitivat și am rămas acasă, nu ieșim nicăieri. În ziua în care au debitat simptomele am plecat la unul din centrele de evaluare unde am primit un consult amănunțit, cele mai bune sfaturi, medicamente, și, când am început să iau medicamentele pentru această boală cred că au dat simptomele înapoi. Și a doua zi, chiar dacă am fost puțin mai moale, am început să îmi revin, dar iată-ne în a patra zi și deja am luat toate sertarele la rând, că nu mai am răbdare, trebuie să fac ceva. Dora și Temi au fost pozitivi de marțea trecută. Temi deja abia așteaptă să rupă ușa mâine. Eu o să rămân până vineri. Dora, pentru că are sub 12 ani și nu a fost vaccinată, va rămâne până vineri. Dar și ea a ieșit astăzi negativ, așa că suntem bine.”

Prezentatorul emisiunii, Cristi Brancu, a sugerat că Aurelian Temișan, Monica Davidescu și fiica lor s-ar fi îmbolnăvit după ce Dora ar fi contractat virusul după ce a fost la școală. Actrița a ținut să îl contrazică, fiind de părere că există posibilitatea să fi contractat virusul și din alte locuri. 

„Te-aș contrazice, nu este vorba doar de școală, este vorba de mall-uri, piețe, magazine, este peste tot, este un virus care se transmite în această formă mult mai repede. Nu se găsește doar la școală, la teatru. Dacă spunem că de la școală se îmbolnăvesc cei mai mulți îmi e teamă ca cineva să vină cu ideea să închidem iarăși și să lăsăm toate spațiile celelalte libere și aglomerate”, a adăugat Monica Davidescu în emisiunea „Exclusiv VIP.” 

Citește și:
Fetița Marisei Paloma a fost infectată cu varianta Omicron

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people