Cum raspunde Kim Kardashian celor care o acuza de consum de droguri

Daca nu ati primit doza necesara de controverse Kardashian pentru vara aceasta, acum e momentul pentru inca un scandal in care este implicata Kim.

Cum raspunde Kim Kardashian celor care o acuza de consum de droguri

Kim Kardashian s-a trezit in atentia presei internationale si a fanilor sai, intr-un scandal ce s-a iscat in mediul virtual, dupa ce aceasta a postat o fotografie pe Snapchat aparent normala, insa un detaliu din cadru a dus la izbuncirea situatiei.

La putin timp dupa ce vedeta si-a publicat poza, fanii ei au speculat ca ceea ce se vedea in plan secund erau doua linii de cocaina.

Kim Kardashian neaga toate zvonurile despre eventuala doza da cocaina din poza sa, declarand ca se opune vehement consumului de alcool si drogurilor de orice fel.

Kim explica situatia prin faptul ca acel praf alb era nu altceva decat zahar, intr-un tweet: „Nu raspund zvonurilor de acest gen, insa de data aceasta vreau sa inchei discutia rapid. Acela este zahar de la magazinul de dulciuri al lui Dylan „.

Cu toate ca aceasta s-a aparat si a explicat ceea ce se vedea in poza, multi dintre fanii ei nu o cred si o acuza de imoralitate.

Kim si familia ei sunt clienti fideli la Dylan’s Candy Bar si, conform TMZ, au cheltuit 200$ acolo intr-o calatorie in 2016.

Citeste si:
Kim Kardashian si Kanye West au gasit o solutie pentru a avea inca un copil

Text: Teona Tomoioga
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people