Cum își va sărbători Prințul Philip aniversarea de 99 de ani?

Prințul Philip va împlini vârsta de 99 de ani săptămâna viitoare, pe data de 10 iunie. Iată cum va sărbători această aniversare alături de familie.

Cum își va sărbători Prințul Philip aniversarea de 99 de ani?

Prințul Philip va celebra aniversarea de 99 de ani alături de Regina Elisabeta a II-a, cu un simplu prânz. Sursele apropiate de Casa regală a Marii Britanii au confirmat faptul că Prințul Philip nu dorește să facă o petrecere cu această ocazie, așadar va petrece timp cu Regina și va sărbători și cu restul familiei, prin intermediul unor apeluri video. Din cauza carantinei, membrii familiei regale nu vor putea să-l viziteze anul acesta, însă vor comunica cu Prințul la telefon.

Mai mult, familia va posta cu siguranță o serie de urări pe social media, așa cum obișnuiesc, iar pagina Palatului Buckingham va face, și ea, ocazia publică, „în funcție de cum se va simți Altețea Sa Regală.” Toată festivitatea va fi foarte discretă, la dorința Prințului Philip. „Așa cum știți, nu este genul care să vrea agitație”, a spus o sursă. Verișoara sa, Myra Butter, a confirmat și ea că Prințul insistă mereu să nu fie „agitație.”

Prințul Philip se află în contiunare în auto-izolare alături de Regină la Castelul Windsor, iar aceasta a fost cea mai lungă perioadă în care cei doi au stat împreună cap-coadă. De când acesta a luat decizia să se retragă din viața publică în 2017, Prințul Philip își împarte timpul între proprietățile Reginei din Sandrigham, Wood Farm, Palatul Windsor și reședința de vară din Balmoral.

Prințul Philip a suferit și de câteva probleme de sănătate în ultimii ani, iar acesta a fost internat la spital înainte de Crăciun. Lady Butter, care împarte un stră-stră-bunic cu Prințul, a declarat că secretul longevității lui remarcabile este că „face tot ceea ce făcea și înainte, dar mai încet.” „El se bucură în continuare de cel mai important rol dintre toate, să susțină Regina. În ceea ce privește o petrecere pentru a celebra vârsta de 99 de ani? Dumnezeule, nu! Nu vrea niciodată agitație!”

Citește și:
Primele imagini cu noul membru al Familiei Regale din Bhutan fac ocolul lumii

Foto: Arhiva ELLE
Text de Alexandra Dima

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people