Cum arată Lorena, sora cea mică a Lidiei Buble

Lorena, sora cea mică a Lidiei Buble, a împlinit recent vârsta de 18 ani, iar asemănarea dintre ea și artistă este izbitoare.

Cum arată Lorena, sora cea mică a Lidiei Buble

Sora cea mică a Lidiei Buble, Lorena, a împlinit recent vârsta de 18 ani, iar artista i-a transmis un mesaj emoționant pe conturile sale de socializare cu această ocazie. 

„21.11.2002 s-a născut cea mai FRUMOASĂ ființă creată de Dumnezeu. La muuulți ani binecuvântați, DRAGOSTEA MEA! TE IUBESC cu o dragoste NEMĂRGINITĂ!”, a scris Lidia Buble pe Instagram, alături de fotografia cu Lorena, sora ei. Răspunsul din partea Lorenei nu a întârziat să apară, aceasta spunând: „Mulțumesc din suflet. Și eu te iubesc atât de mult, dar nu există cuvinte să exprim cât. Promit că atunci când ajungem în cer o să caut acolo cuvintele.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble)

La fel ca Lidia Buble, și Lorena este activă pe rețelele de socializare. Ba mai mult decât atât, și artista publică imagini cu sora ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Buble Lorena🌙 (@buble.lorena)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Buble Lorena🌙 (@buble.lorena)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble)

Lidia Buble se poate mândri cu o familie numeroasă pentru că ea mai are 10 frați și surori. „Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea: Lorena, Diana, Elisei, eu, Estera, Daniel, Corneliu, Daniela, Simion, Beniamin, Iosif. Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot”, a declarat Lidia Buble pentru Click!.

Într-un interviu pentru revista Viva, Lidia Buble a vorbit cu sinceritate despre copilăria și familia ei. „Noi eram 11 copii, iar părinții întrețineau întreaga familie dintr-un singur salariu și o mică afacere. Nu cred că am dus-o mai rău decât alții, dar, cu siguranță, nici mai bine. Asta ne-a învățat să apreciem valoarea banului, să știm că nu ni se cuvine totul și că trebuie să muncim pentru lucrurile pe care ni le dorim.”

Artista a mărturisit că atunci nu obișnuia să împartă cu frații ei, însă acum lucrurile stau cu totul diferit. „Nu prea împărtășeam cu frații mei, eram puțin egoistă, dar acum lucrurile s-au mai schimbat. Împart și chiar îmi face plăcere să le fac cadouri, în special surorilor mele și nepoțeilor”, a spus Lidia Buble pentru sursa menționată.

Citește și:
Gina Pistol le-a arătat fanilor imagini inedite cu ea însărcinată

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people