Cum arată acum Matilda, fiica regretatului Heath Ledger. Seamănă izbitor cu celebrul actor

Matilda a împlinit 15 ani și seamănă extrem de mult cu tatăl ei, regretatul actor Heath Ledger!

Cum arată acum Matilda, fiica regretatului Heath Ledger. Seamănă izbitor cu celebrul actor

În 2008 Heath Ledger a murit din cauza unei supradoze accidentale de medicamente puternice emise pe baza unei rețete medicale. În urma lui a rămas Matilda Ledger, fiica pe care acesta a avut-o cu Michelle Williams.

Matilda avea doar doi ani când tatăl său a murit, așa că aceasta a fost crescută doar de mama ei. Michelle nu a vorbit prea mult despre moartea actorului, încercând să se ferească mereu de întrebările presei despre acest moment dureros din viața ei. Chiar dacă situația nu a fost una deloc ușoară pentru Williams, actrița a reușit să se ocupe singură de educația fiicei sale și se pare că cele două au o relație extrem de apropiată.

Matilda are astăzi 15 ani și s-a transformat într-o adevărată adolescentă. Însă, ceea ce i-a șocat pe fanii lui Heath a fost asemanarea izbitoare dintre aceasta și tatăl său. Dincolo de asemănarea fizică, cei doi împărtășesc și multe trăsături de caracter, iar acest lucru a fost remarcat și de către tatăl actorului, Kim Ledger. „Este foarte curioasă, are energia lui”, spunea Kim Ledger într-un interviu.

În plus, o sursă apropiată a declarat că adolescenta chiar împărtășește una dintre pasiunile actorului. „Health era obsedat de șah, iar acum Matilda este foarte bună la asta. Chiar are vechea tablă de șah a tatălui său”.

Chiar dacă a refuzat să vorbească despre pierderea lui Heath, într-un interviu pentru revista Porter, Michelle Williams a făcut câteva declarații despre evenimentul dramatic de care a avut parte. „Cu toată sinceritatea, pentru orice altceva, simt că sunt încrezătoare în nu a lupta cu circumstanțele și a accepta că sunt în punctul în care sunt și că am avut tot ce am avut. În mai toate sensurile, cu excepția uneia. Aș fi putut să trec peste această credință a mea dacă Matilda l-ar mai fi avut aproape pe tatăl ei. Ceva nu e și nu va fi niciodată în regulă.”

Citește și:
Poză rară cu Jennifer Lopez și mama sa. Cât de mult seamănă cele două

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people