Cum a reacționat familia regală la anunțul că Meghan și Harry așteaptă al doilea copil

Cum a reacționat familia regală la anunțul ducilor de Sussex că așteaptă un al doilea copil? Aceasta e întrebarea pe care și-au pus-o fanii atunci când au aflat că va mai exista un moștenitor în linia succesiunii la tron.

Cum a reacționat familia regală la anunțul că Meghan și Harry așteaptă al doilea copil

Cum a reacționat familia regală la anunțul ducilor de Sussex că așteaptă un al doilea copil? Ei bine, aceasta a fost întrebarea care a fost pe buzele internauților fani ai cuplului princiar, iar răspunsul nu a întârziat să apară, pentru că un comunicat venit din partea Buckingham Palace a risipit imediat nedumeririle legate de acest subiect.

Aparent, Regina Elisabeta însăși este foarte încântată, și întreaga familie așteaptă să își cunoască noul membru.

„Majestatea Sa, ducele de Edinburgh, Prințul de Wales și întreaga familie sunt încântați și le doresc numai bine”, a reacționat familia regală în mod oficial, prin intermediul unei declarații de presă care a fost făcută publică chiar pe 14 februarie.

Doar cu puțin timp mai devreme, purtătorul de cuvânt al fostului cuplu regal anunțase: „Putem să confirmăm că Archie va fi un frate mai mare. Ducele și ducesa de Sussex sunt entuziasmați să aștepte un al doilea copil.”

Încă nu se știe cum a reacționat familia regală și la semnificația mai profundă a anunțului celor doi, dat fiind că aceștia au decis să spună public vestea la 37 de ani de când prințesa Diana făcea anunțul că este însărcinată cu Harry.

Harry și Meghan s-au căsătorit în luna mai în 2018, și sunt părinții lui Archie, un băiat în vârstă de 21 de luni. Meghan Markle a anunțat că a pierdut o sarcină, în iulie 2020, și a scris un eseu în New York Times despre acest subiect în luna noiembrie, după anunțul făcut de Chrissy Teigen că a pierdut o sarcină, un gest care a făcut multe femei să dezvăluie public durerea prin care au trecut.

Cei doi au decis să părăsească familia regală și să se mute în Statele Unite, ca urmare a unui conflict pe care se presupune că l-ar fi avut Harry cu fratele său, prințul William. Sursele din apropierea palatului au declarat, între timp, că felul în care a reacționat familia regală la plecarea lui Harry a adâncit tensiunile. Acum, alte surse au declarat că cei doi sunt împăcați cu decizia de a părăsi Marea Britanie, dar și că Meghan Markle se simte bine și este fericită, în vreme ce prințul Harry ar fi încântat și mândru să mai aibă un copil.

Citește și:
Irina Rimes are un nou iubit. Cine este și de ce a decis artista să se mute din România

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people