Cu ocazia zilei de Paște, copiii Prințului William și ai lui Kate Middleton i-au oferit Reginei Elisabeta a II-a un cadou personalizat

Cu ocazia Paștelui, George, Charlotte și Louis au decorat ouă și au gătit o prăjitură pentru străbunicii lor, Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip.

Cu ocazia zilei de Paște, copiii Prințului William și ai lui Kate Middleton i-au oferit Reginei Elisabeta a II-a un cadou personalizat

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis le-au oferit străbunicilor lor, Regina Elisabeta a II-a și Prințului Philip un cadou personalizat cu ocazia zilei de Paște. Cei trei copii ai Ducilor de Cambridge au decorat personal mai multe ouă de Paște pe care le-au făcut cadou străbunicilor lor. Însă, surpriza nu se termină aici.

Împreună cu mama lor, George, Charlotte și Louis au gătit o „delicioasă prăjitură cu ciocolată acoperită cu ouă de ciocolată Cadbury”, a declarat o sursă apropiată pentru Us Weekly.

Pe lângă aceste activități, William și Kate au organizat pentru copiii lor și o vânătoare de ouă de Paște, fiind una dintre rarele ocazii în care cei mici pot mânca dulciuri. „Nu le dau voie să consume ciocolată și dulciuri în fiecare zi, așa că a fost un adevărat răsfăț”, a adăugat sursă.

Potrivit Us Weekly, George și Charlotte se află momentan în vacanță, ceea ce înseamnă că mama lor, Kate, încearcă să le ofere cât mai multe activități pentru a-i ține ocupați și a-i distra.

„Le place să meargă cu bicicleta, să se joace tenis, iar George și Charlotte iau lecții de echitație. Charlotte este obsedată de cai, la fel ca străbunica ei. E activitatea ei preferată”, a afirmat sursa.

Prințul George a început să ia lecții de echitație încă de când avea patru ani. În ceea ce o privește pe Charlotte, Kate Middleton a declarat că aceasta a îndrăgit caii de când avea doar un an.

Se pare că Regina Elisabeta a II-a a petrecut Paștele alături de soțul său, Prințul Philip, care a fost externat de curând din spital.

„Majestatea Sa este încântată să-l aibă acasă pe Ducele de Edinburgh, iar acesta se simte bine, după ce s-a întors de la spital pentru a-și continua recuperarea”, a declarat o sursă pentru The Mirror.

Citește și:
Prințul George și Prințesa Charlotte împărtășesc una dintre pasiunile Reginei Elisabeta a II-a

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people