Prințul George și Prințesa Charlotte împărtășesc una dintre pasiunile Reginei Elisabeta a II-a

Prințul George și Prințesa Charlotte sunt fascinați de cai și iau lecții de echitație.

Prințul George și Prințesa Charlotte împărtășesc una dintre pasiunile Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a este recunoscută pentru pasiunea sa pentru cai, echitația fiind una dintre activitățile sale preferate. Însă, se pare că și mezinii familiei regale împărtășesc același hobby.

Prințul George și Prințesa Charlotte sunt fascinați de cai și iau constant lecții de echitație. De asemenea, tatăl lor, Prințul William, este extrem de încântat de acest lucru și îi încurajează pe cei mici să își urmeze pasiunea.

Prințul George a început să ia lecții de echitație încă de când avea patru ani. În ceea ce o privește pe Charlotte, Kate Middleton a declarat că aceasta a îndrăgit caii de când avea doar un an.

Regina Elisabeta a II-a a primit primul ponei când avea patru ani, iar astăzi, la 94 de ani, încă continuă să călărească. De asemenea, aceasta participă în fiecare an la Windsor Horse Show și urmărește cu interes cursele de cai, inclusiv Royal Ascot, anunță site-ul People.

Însă, aceștia nu sunt singurii membri ai familiei regale care împărtășesc pasiunea pentru cai, Prințesa Anne și fiica acesteia, Zara Tindall, chiar participând în trecut la Jocurile Olimpice la proba de echitație.

În ultimii 31 de ani, Regina Elisabeta a II-a a câștigat datorită pasiunii pe care o are pentru cai și cursele de cai suma fabuloasă de 7,768,448 lire sterline.

Potrivit unui articol publicat de Dailymail în 2019, citând myracing.com, în ultimii 31 de ani, caii pe care îi deține Regina Elisabeta a II-a au câștigat 534 de curse din 3.205, curse desfășurate atât pe teritorul Marii Britanii, cât și în Irlanda.

Financiar vorbind, cel mai profitabil an a fost 2016, când caii Reginei au câștigat premii în valoare de 560,274 lire steline.

Familia regală britanică este cunoscută pentru pasiunea pentru cai și echitație, iar Regina a demonstrat acest lucru încă din 1953 când a câștigat primul premiu ca proprietar, când calul ei, Choir Boy, a câștigat The Royal Hunt Cup. Cea mai semnificativă victorie a fost în 2013 când calul ei, Estimate, a câștigat The Gold Cup la competiția Royal Ascot, Regina devenind astfel primul monarh aflat la putere care obține această victorie.

Citește și:
Regina Elisabeta a II-a are o relație specială cu caii ei, iar aceasta este dovada

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people