Cu ce probleme de sănătate se confruntă Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil: „A trebuit să iau extrem de multe pastile”

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, le-a dezvăluit fanilor cu ce probleme de sănătate se confruntă.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil: "A trebuit să iau extrem de multe pastile"

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, le-a dezvăluit celor care o urmăresc pe rețelele de socializare cu ce probleme de sănătate se confruntă în ultima vreme. Recent, modelul vorbise despre momentele mai dificile prin care a trecut ea și fiul ei, Luca Tiago, și micuțul având anumite afecțiuni.

Acum, Gabriela Prisăcariu a dezvăluit că problemele au pornit după ce atât ea, cât și fiul ei au avut COVID-19 și, deși în acest moment cei doi au teste negative, lucrurile nu stau foarte bine din punct de vedere al stării de sănătate.

„Am slăbit după Covid-19 mult mai tare, deși nu am vrut. Am și celulită. Eu am fost gripată, covidată și mi-a fost extrem de rău. A trebuit să iau extrem de multe pastile și a trebuit să întrerup alăptatul pentru că nu puteam să supun copilul la un risc.

Nu mă așteptam să îl las de la sân așa devreme(…) Mi-am dorit să-l alăptez până la 6 luni, dar nu am reușit decât până la 4 luni”, le-a explicat Gabriela Prisăcariu fanilor pe Instagram.

În urmă cu două săptămâni proaspăta mămică povestea pe rețelele de socializare despre problemele de sănătate ale fiului ei, acesta fiind și motivul pentru care Dani Oțil a fost absent câteva zile de la emisiunea pe care o prezintă la Antena 1.

Ne întreabă oamenii de ce nu merge tati la muncă. Poți să le explici că te-ai îmbolnăvit și trebuie să stea acasă și să aibă grijă de tine? Tu să-mi spui cu ce bebeluș ai umblat și unde ai răcit, bine?”, este dialogul purtat atunci între Gabriela Prisăcariu și fiul ei, care strănuta încontinuu.

„Nu prea ia în greutate și vomită tot ce mânăncă. Am început să îi dau formulă și acum este mai bine, din ce văd. De două zile mănâncă din ce în ce mai mult, este mai liniștit, nu mai vomită, cred că îi era foame, nu știu. Momentan este foarte bine, mă bucur că am scăpat de problema asta.”, a declarat Gabriela Prisăcariu.

Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, au devenit pentru prima dată părinți în luna septembrie a anului 2021. Luca Tiago, băiețelul celor doi, s-a născut prin cezariană, iar Gabriela a făcut la acea vreme declarații sumare despre starea sa de sănătate, dar și despre cum se simțea fiul ei imediat după naștere, specificând că nu își dorește să dea foarte multe detalii despre lucruri intime. 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat fiul pe 24 octombrie 2021, în cadrul unui eveniment discret, organizat în mare secret, la care au participat doar familia și prietenii cuplului. Prezentatorul TV și modelul s-au căsătorit pe 15 mai 2021 și au avut parte de o petrecere restrânsă.

Citește și:
Cum au sărbătorit Răzvan și Irina Fodor de Valentines Day: 'Nu glumesc pe subiectul ăsta'

Citește și:
Giulia Anghelescu are răspunsul perfect pentru cei care o acuză că nu este o mamă bună: „O asemenea mentalitate…'

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people