Cu ce problemă de sănătate se confruntă băiețelul lui Dani Oțil & Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, a povestit cu ce probleme de sănătate s-a confruntat băiețelul ei.

Cu ce problemă de sănătate se confruntă băiețelul lui Dani Oțil & Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, le-a povestit celor care o urmăresc pe rețelele de socializare cu ce probleme de sănătate s-a confruntat în ultima săptămână băiețelul în vârstă de patru luni pe care îl are cu prezentatorul Antena 1.

Tânăra mămică a mărturisit că Luca Tiago, băiețelul ei și al lui Dani Oțil, nu s-a simțit bine timp de o săptămână, a vomitat tot laptele pe care-l mânca și a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor, iar acum micuțul se simte mai bine.

„Nu prea ia în greutate și vomită tot ce mânăncă. Am început să îi dau formulă și acum este mai bine, din ce văd. De două zile mănâncă din ce în ce mai mult, este mai liniștit, nu mai vomită, cred că îi era foame, nu știu. Momentan este foarte bine, mă bucur că am scăpat de problema asta.”, a declarat Gabriela Prisăcariu.

Deși are o relație destul de deschisă cu cei care o urmăresc pe Instagram, modelul a observat că, în momentul în care povestește detalii despre copilul ei, există unele persoane care decid să o critice pentru modul în care alege să își crească băiețelul și chiar să o acuze de problemele cu care se confruntă micuțul.

„Of, de asta nu prea îmi place mie să povestesc ce măsuri iau pentru bebelușul meu. Imediat se găsesc oameni să își dea cu părerea. Bineînțeles că totul a fost la sfatul medicului, adică nu am făcut de capul meu. Totul e la sfatul medicului, încetați cu hate-ul acesta.”, a mai spus soția prezentatorului TV.

Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, au devenit pentru prima dată părinți în luna septembrie a anului 2021. Luca Tiago, băiețelul celor doi, s-a născut prin cezariană, iar Gabriela a făcut la acea vreme declarații sumare despre starea sa de sănătate, dar și despre cum se simțea fiul ei imediat după naștere, specificând că nu își dorește să dea foarte multe detalii despre lucruri intime.

Într-o serie de Instastories, Gabriela Prisăcariu le-a împărtășit recent urmăritorilor ei din mediul online faptul că ea și Dani Oțil sunt în căutarea unei bone pentru fiul lor. Modelul a mărturisit că Luca Tiago este cuminte și nu plânge. 

„Voiam să vă spunem că noi ne căutăm bonă! Uitați-mă ce adorabil sunt. Nici nu plâng, sunt cuminte”, a transmis Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Citește și:
Giulia Anghelescu are răspunsul perfect pentru cei care o acuză că nu este o mamă bună: „O asemenea mentalitate…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people